|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plačilo vrtca
27.9.2005 15:57:11   
miha_b
Lep pozdrav

Zanima me koliko približno odštejete mesečno za vrtec. Se mi dozdeva da bomo, ko pride čas za našo malo user posted image , kr "gagal" ob položnicah user posted image

Sicer vem da je odvisno od plačilnega razreda v katerega padeš, in od števila otrok oz članov družine (mi smo trije user posted image ) a vseeno, bi prosil za vaš komentar.

lp

p.s. lahko bi država oz občina malo več prispevala ane user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plačilo vrtca
27.9.2005 16:13:43   
Jutra
Mi bomo dali za jasli 55 jurjev. Smo tudi tričlanska družina. Po eni strani se mi zdi ful veliko, po drugi si pa rečem, na dan pride toliko in toliko. Moja user posted image je v krasni skupini, s super vzgojiteljicami, ki jio bodo dobro vzgajale in veliko naučile. Jaz jim zaupam. Vem, da bo v svojem razvoju odnesla več, kot če bi bila pri babicah in dedkih ali pa samo z menoj cele dneve.
Želim razmišljati pozitivno in seveda glede na mojo situacijouser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 16:31:35   
JASNA D
Po mojem mnenju si zastavil rahlo delikatno vprašanje, ker se z višino položnice za vrtec "deloma razkrijejo" tudi socialno-premoženjske razmere družine.

Odgovorili pa bodo samo tisti, ki to želijo.

Smo 4-članska družina in naša položnica za otroka v jaslih znaša 66 tisočakov in še nek drobiž. Če bi bila v vrtcu še mlajša, bi obe položnici skupaj po zadnjih podatkih znesli 123 tisočakov.

LP, Jasna

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 20:00:54   
hruškica
Tudi mi smo trije in smo izračunali, da bomo za jasli plačevali 53000. S tem bi lahko odplačevali nov avto, zato bomo še dobro razmislili. Ostane nam še kombiniranje: občasno babica, občasno varuška, pa še jaz delam doma, zato bi verjetno še nekako šlo.
Res pa je tudi, da če preračunaš koliko te to pride na dan (cca 2000sit), je pa to ful malo, glede na to, da imajo tam 4 ali 5 obrokov, varuške. Jaz imam sedaj mojo občasno v varstvu, na dom pride varuška in samo varstvo za 5 ur pride 3250 sit, pa brez hrane. Je res za razmislit.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 20:36:10   
elizabeta p
Še ne vem, ker še nimam odločbe. Sem pa tuki na RR računala pa naj bi dali 20%. Bomo videli.

(odgovor članu hruškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 20:44:19   
frutka_
Smo tričlasnka družina in bom plačevala okrog 30tisoč.
Sicer pa se plačilo vrtca po posameznih občinah razlikuje, nekatere občine pomagjo bolj druge manj.

Meni se niti ne zdi tako strašno glede na to, da za ta denar dobi vsak dan kosilo, zajtrk, malico, vlažne robčke, kremico in še vse ostalo kar delajo. V Nemčiji in Ameriki si otroci morajo prinesti s seboj malice in celo odejice za pokrit!
Pri nas so vrtci prave socialne ustanove!

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2005 20:50:46   
viv_
Mi smo tričlanska družina, ena plača malo nad povprečjem, ena minimalna, plačamo pa na mesec cca. 45.000 Sit.

lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 12:25:35   
miha_b
Ja jest sm mal preračunaval in prišel do ugotovitve da bomo padli v 5 plačilni razred (50 % programa) koliko bo pa stal program v vrtcu morm pa še izvedeti.

se pa stinjam da je treba gledat širše in v ceno všteti tudi hrano, potrebščine in ostalo, kot je rekla predhodnica

bo treba začet šparat

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2005 13:06:03   
viv_
Miha, mi smo 5 razred - in nanese toliko. Je pa odvisno od občine...

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.9.2005 13:27:28   
Ezi
Tudi mi sodimo v peti plačilni razred, zdaj smo trije, plačujemo mesečno cca. 40.000,00.

Bi pa še jaz postavila eno vprašanje, Miha_b, upam, da ne boš jezen, ker se "štulim" v tvojo temo ... zdaj pričakujemo še enega člana in zanima me, kako je potem z višino vrtca. Menda ni potem x2, ampak nekako drugače. Bosta pa oba še v jaslih. Ali kdo ve, kako se to računa?

Lp, Ezi

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2005 13:44:59   
puncica
Smo trije in bomo plačal 40 jurjevuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu miha_b)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.9.2005 15:27:43   
miha_b
ezi

če boste štirje se potem (vsaj mislim no) prihodek družine deli na 4 dele,
tako kot sedaj na tri pri vas

lp

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.9.2005 16:43:06   
JASNA D
Ezi - Za drugrga otroka plačaš en razred nižje, kot za prvega.

Jasna

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2005 17:36:46   
tejčica
Smo tričlanska družinica in nas vrtec mesečno pride 43.000 sit. Je kar velik strošek, vendar ko gledam koliko otrok iz vrtca odnese in s kakšnim veseljem gre zjutraj tja, se mi zdi pa vredno.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.9.2005 19:05:28   
Ezi
O, hvala za odgovore!
Sem že računala ... user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?