Kako mlečno kašico (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

Anonimen -> Kako mlečno kašico (27.9.2005 15:37:56)

dat zvečer v mleko?

Sva jo sicer že probala že zjutraj(je jo že dober teden in jo ima zelo rad), rada bi mu jo dala, za večerni obrok, namesto mlekeca.
Torej kako?Ali mu lahko zdaj dam kar vse v flaško ali kako?Hotela sem pa dat par žličk v melko, toliko da bo pač mleko bolj gosto!

lex -> RE: Kako mlečno kašico (27.9.2005 15:40:23)

Jaz sem mu ponavadi na začetku dala na žličko, seaj imam pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] ko noče iz flaše pit - na žličko se mi pa zdi, da se ne naje dovolj. Ti mu kar v flašo daj recimo rižolino.

Marogica -> RE: Kako mlečno kašico (27.9.2005 15:44:16)

Jaz dajem mojemu mlečno kašico na stekleničko tako, da mu dam ca. 2 dcl mleka pa ca 4 velike žlice keksolina, grisolina, rižolina.... Dudi pa sem odrezala vrh, ker je drugače pregosto in ne teče nič skoz. Sem pač eno dudo žrtvovala. Ne vem pa koliko je tvoj star, kajti moj pije mlečno kašico z kravjim mlekom od 6 mes dalje.

Barči78 -> RE: Kako mlečno kašico (27.9.2005 16:11:36)

Jaz dam Neji v zadnja dva obroka 5 žličk riževe kašice od Hippa, na 180 ml adaptiranega mleka. Bolj jo nasiti, pa še kar rada poje.

k1 -> RE: Kako mlečno kašico (27.9.2005 22:07:35)

tudi jaz dajem za zajtrk in večerjo na 180ml mleka 5 žličk (kar tiste merice za mleko) hipove riževe kašice s slivo ali banano. slivo ima rajši.

aja pa še to: dobijo se dude za gosto hrano - ne rabiš kaj stran rezat....

pa dober tek!

Stran: [1]