Summerlove -> Odnos s taščo - nosečnost (18.9.2018 19:21:36)
|
Pozdravljeni :)Zanima me, kaksen odnos imate s svojimi taščami?Ko sva ji povedala, da sem noseča, je jokala od sreče.Drugače se pa pri njih doma nikoli nisem čutila sprejeto, nikoli nisem bila dovolj dobra, ker nisem bila tako suha in visoka, kot si je tašča želela. Pa še moji dolgi lasje jo tako motijo.Ko me je videla s trebuhom, se mi je začela smejati v obraz in mi govoriti, kje vse sem se zredila. Vprašala me je, koliko kg sm pridobila v 7 mesecih in sem rekla 8. Pa je kar postavila mejo, koliko se še lahko zredim. Spraševala me je, če pojem kosilo svoje in še malo od njenega sina, rekla je, da če želim, mi lahko zdaj posodi svoje hlače ... Skratka bila je zelo nesramna. Partner pa zraven samo tiho. Kaj bi ve naredile na mojem mestu? Sama ji nisem bila tiho in sem ji rekla, da se mi ne da poslušat njenih neumnih komentarjev ... In potem sem bila jaz tista, ki je kao "nastrojena". Ne vem,kako lahko ljudje pričakujejo, da se mi bodo smejali v obraz, kakšna sem, in da se bom jaz smehljala in bila prijazna. Kaj naj naredim? Najraje sploh ne bi hodila več k njej in bi ji tudi povedala, zakaj. Kaj bi storili vi?
|
|
|
|