|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pritisk...
27.9.2005 14:44:55   
Anonimen
POzdravljene punce!
Sm popolnoma nova med vami, pa upam, da me boste lepo sprejele!
Priblizno drug ponedeljek-torek naj bi prisla M, ceprav upam, da je ne bo....Sej poznate ta stvek, a ne!:)
Zdej me pa zanima, ali je katera pred nosecnostjo v trebuscku cutila hud pritisk??? Jst mam obcutek, da bom explodirala in to zdej ene dva dni! Drugace me prsla nic ne bolijo!
Ne me napadt, da je psiha, ker bolecina je kr precejsnja! No, ali pa prihaja M, kljub temu, da nikoli nisem imela pred M ne bolecih prsi in nobenih bolecin  v trebuhu! Tokrat je neki drugace!
Aja pa se to, na bebici smo zaceli delati pred mesecem dni, takoj po M!
Upam na cimvec odgovorov, pa se se kej pisemo!
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pritisk...
27.9.2005 14:58:41   
MarijaPo
Jaz sem cutila neko spikanje, bolecin v trebuhu pa nobenih.
Kaj pa vem, mozno je vse, cim manj misli na to, pa pocakaj do drugega ponedeljka, mogoce pa kaj bo. :)

Sicer pa dobrodosla med nami!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 15:48:32   
sania
Dobrodošla med nami. Iz izkušenj ti lahko povem, da je vsaka nosečnost drugačna. Ko se prvič zanosila (kasneje prišlo do ss) sem imela dan pred menstruacijo, ki je potem ni bilo boleče prsi, nekakšno špikanje,pogosti obiski wc- skratka sem kar slutila, da sem user posted image . V drugo nisem imela pred tem nobenih znakov, šele kasneje so se pojavili, pa še to ni bilo špikanja ampak bolečine enkrat na eni drugič na drugi strani jajčnikov.

Upam da sem ti kaj pomagala in da se nam boš kmalu sporočila veselo novico.

Lpuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 17:19:59   
lana38
Jaz sem pri prvi nosečnosti čutila nek pritisk oz. napetost v trebuhu, tako da sem komaj sedela. Kavbojk pa nisem mogla imeti oblečenih, me je vse tiščalo. Ti znaki so se mi pojavili še preden mi je M izostala. Se pravi 3-4 dni pred pričakovano M. Zdaj pa je (ne)čakam okrog 3.10. Mislim, da imava enak datum, ki nama bo povedal, ali sva user posted image . Upam, da sva. Držim pesti tudi zate.user posted image Nekega posebnega pritiska zdaj ne čutim. Sem pa imela prejšnji teden nek čuden občutek v trebuhu. Mogoče pa je vse samo psiha. Si ne upam preveč razmišljat, ker se trudiva že 1 leto za drugega otroka.

lana38

(odgovor članu sania)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 18:22:11   
kylie
ko sem zanosila sem imela tudi nek čuden pritisk v trebuhu, čuden apetit, probala sem test 3 dni prej.

• kupi bc in probaj, pa držim pesti!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2005 22:11:24   
Nely
Tudi jaz (ne)čakam na user posted image . Dobila naj bi jo okoli 7.10., podoben čas kot ti, pa se že zdaj počutim nekam čudno. Slabo mi je že par dni, ampak samo popoldan in zvečer, trebuh imam ves napihnjen, omotična sem, na wc-ju sem non stop, par dni nazaj me je ful špikalo v jajčnikih, prsi me na dotik bolijo... Prepričujem se, da so mogoče pa to le znaki za user posted image ... Nočem narediti testa še zdaj, ker bom preveč razočarana, če ne bo pokazalo magičnih dveh črtic. user posted image  Bi počakala do drugega tedna, samo ne vem, če bom lahko.... Me razganja od radovednosti. user posted image
To je najin drugi poskus, tako da upam na najboljše. Me je pa moj dragi pozitivno presenetil, ker mi je vlil veliko optimizma, ko v prvo ni uspelo.

Počakaj do ponedeljka, potem pa naredi test in nam sporoči rezultat. Držimo pesti. user posted image

(odgovor članu kylie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2005 12:23:34   
AlinaPrapi
Živjo punce. Zadnje čase skrbno spremljam vse debate na to temo, saj smo se tudi pri nas odločili, da se ne "merkamo" več. M bi morala dobiti včeraj, vendar se je že večkrat zgodilo, da zamuja tudi do 10 dni. CB sem kupila včeraj in sedaj čakam... nočem prehitevati, da ne bi bilo prehudo, v kolikor nama ni uspelo. Sicer bi lahko rekla, da se mi pojavljajo znaki, ki jih prej ni bilo (že pred 14 dnevi huda slabost), zdaj pa špikanje v sp.delu trebuha, utrujenost. Upamo, upamo, ampak vseeno ostajamo na realnih tleh. Samo od časa do časa (beri zelo pogosto:)) se zalotimo v misli na pikico, ki jo mogoče nosim s sabo. Nely, sicer pa sva enakih let in tudi pri nas "delamo" na prvem. Vse lepo vsem, ki ste ravno tako zmedene v negotovem čakanju!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.9.2005 12:37:25   
lana38
Danes pa imam nek pekoč pritisk v sredini trebuha. Ne vem, kaj naj bi to bilo. Upam, da ne pride M.user posted image

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.9.2005 22:33:11   
Nely
Meni je pa vsak dan bolj slabo... Včeraj sem šla na tae bo, da se malo zamotim in ne mislim samo na to ali naj naredim test ali ne. Prvič se mi je zgodilo, da sem skoraj skup zlezla po desetih minutah intenzivnega boksanja. Danes mi je spet slabo, omotična sem, pritisk pa začuda normalen??? Pri meni je ponavadi hudo nizek... Čudno, čudno... Joj, kako si želim, da bi čez 8 dni zagledala user posted image . Lahko pa tudi, da je vse skupaj samo psiha ali pa se me kaj loteva.

Srčno upam, da nam vsem te težave povzroča user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2005 8:05:05   
Max-Mara
Jutro!
Anonimna, k je nacela to temo sm bla jst Max-Mara-to je od zdej moj nick!
Da me boste prepoznale!user posted image
Morm povedat. da Jst pa nimam nobenih simptomov, pa tudi pritisk je popustil, le malo me bolijo jajcniki! Sicer se mi pa zdi prezgodaj za kaksne "hude" simptome, k pa sploh ni nujn, da bi se pojavli!
Slabo mi ni, prsa me tud ne bolijo,...
Nocem si sploh zamisljat, da bi ze prvi mesec ratalo, da ne bom prevec razocarana drug teden, ko mislim delat test oz ce prej ne pride user posted image .
No, mogoce se nama pa vseen sreca nasmehne ze prvi mesec, kar bi blo kr prelepo!
Sicer pa sploh ne vem, kdaj naj grem po test, ker sem po nehanju jemanja KT imela user posted image  zelo neredno. Bom probala v pondeleljek, 31 dan ciklusa, ali pa v torek, ne vem se!
Tko no, upam, da bova z Nely drug teden sporocile veselo novico!
Zelim vam cimbolj prijeten dezevni dan!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.10.2005 21:56:13   
Napolitanka
Dober večer,

da se še jaz pridružim,imam enake simptome, nenormalno me špikajo jajčniki,čutim pritisk itd..sama sebi že dopovedujem,da je vse ok in da je to le moja psiha..

Sicer pa naj bi user posted image  dobila 13.10..smo se pa med O ful trudili (kot že pol leta do sedaj), le da je tokrat ful drugače in prej tega špikanja le med O ni bilo nikoli..po moje je tudi za vgnezditev še prezgodaj..

Lp.

(odgovor članu Max-Mara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?