Cvetnilist
|
Tissa, tudi moja mala skoz ritko ven tišči, malo na levi in malo na desni strani, prav hecna mi je ko se sem in tja kobaca. Za celulit ki se pridobi v nosečnosti pa sem jaz enkrat nekje prebrala, da bi se naj po porodu zmanjšal. Da je to zaradi zastajanja vode v telesu al nekaj takšnega. Moja mama se meni samo smeji, ker sem cela okrogla. Drugače pa ti si se čisto normalno zredila, jaz sem v 38. tednu in sem na 24kg plusa. Kmalu mamica, tudi jaz sem neprestano v pričakovanju, kdaj bo katera napisala, da je rodila in nas razveselila z novico. Uf pri vas pa je res pestro horoskopsko. Ja saj pravim, jaz se vsak večer namažem pa sem jih dobila po obeh bokih, sicer sem se res dosti zredila ampak saj pravim, dobila sem jih samo na bokih. Tudi jaz se ne sramujem, sem se malo vmes obremenjevala s kilogrami ampak sem potem videla, da mali čisto nič ne manjka, da se super razvija in da nimam razloga za skrb. Bom že dobila dol kaj sem si prikasirala, ne bo enostavno ampak bo že. Mislim pa tudi, da sem precej polna vode, ker meni grejo kg gor tudi ko skoraj nič ne jem. Je pa drugače tudi moja mala vedno bolj živahna, ponavadi že ob kakšnih 12, 13 neham s štetjem gibov, ker je tak aktivna. Ampak najbolj pa še je vedno zvečer. Jaz imam občutek da bomo te kaj redno klepetamo kar ostale tu še naprej. No vsaj upam, da bomo. Ja če si se odločla, da je ta zadnji imaš res idealno fantka za na konec. Tako ima moja teta dva fantka, zdaj zadnjo pa so dobili pupo. Ti že veš kako zgleda porod in kaj pričakovat, jaz ti povem čisto po resnici, da sem čisto zgubljena, ker ne vem kaj pričakovat in kako to zgleda ko se začne. Sem pa tudi sama prepričana, da bom pozabila na vse ko jo bom dobila v naročje.
|