Cvetnilist
|
Saj tako imam namen naredit, zato tudi vsakemu rečem, ko me vpraša, da še ne vem natančno, da se odločam med parimi imeni, da je pa mi Naja trenutno najbolj všeč. Bom videla, tako kot si napisala, nebom se zdaj s tem obremenjevala, bom videla ko se bo rodila kaj ji bo najbolj pasalo. Super, to je fajn, da je že obrnjena tako kot mora bit. Si imela že prej kakšen občutek kako je obrnjena glede na to kje si čutila brcike? Moja je bila na morfologiji obrnjena na glavo, tako da upam, da še je vedno. No glede na to koliko tehta zdaj, bo verjetno imela ob rojstvu čisto normalno težo okoli 3 kg. Ja, na žalost ima tako službo, da ni mogel nič kaj hodit z mano na preglede ampak je pač vsakič dobil slikico, ko je bilo le možno. Se mi zdi, da ko na ultrazvoku izveš takšne dobre novice, da je vse skladno s tedni, da se kar malo bolje počutiš. Sama sicer načeloma nikoli ne dvomim v to, da bo vse ok ampak vseeno komaj čakam ta ultrazvok, da vseeno dobim neko potrditev. Resno? Mala je pokazala da z njo ni heca kar je edino pravilno haha. Sem pa tudi sama opazila pri svoji mali, da če naprimer ležim tako, da ji ne paše, da kar začne brcat in vztraja dokler se ne obrnem, potem se pa umiri haha. Kaj pa na splošno se ti zdi da so gibi in premiki močnejši kot prej? Ker meni se zdi, da so iz dneva v dan bolj intenzivni. Na trenutke me tako zadane z nogico ali rokico, da me prav zaboli. In ali ločiš kje ma kaj? Kje je ritka, kje nogice in kje rokice? Jaz bolj se trudim, bolj mi ni jasno kje je kaj. Vem samo da se naredijo na trenutke razne izbokline na trebuhu ampak res ne morem razločit, edino rokice in nogice nekak približno ločim, ker predvidevam da so tiste močnejše brce z nogicami.
|