|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
5.1.2019 9:04:17   
Jetkarmak00
To še danes nektlateri govorijo, da je obvezno, samo meni je G rekel, da ni bilo nikoli. Čeprav je bilo hecno.. Sestra mi je pa rekla kdaj se bom prijavila v šolo za kateri mesec. Pa rečem da ne bov ahodila. Pa mi reče nazaj, obvezno je. Pa sem rekla da sem govorila z G ravno, in je rekel da ni obvezno. Je bla pa tiho potem.. Pomojeee mislim da hočejo pritiskat malo ma nas "da je obvezno" no to je moje mnenje. Ker drugače jih še več ne bi hodilo.. Predvidevam. 😂

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
5.1.2019 11:13:32   
jabuk
Šola za starše ni slaba zadeva. Jaz bom vseeno šla, da se malo spomnim, kaj pomeni imet dojenčka. V prvi nosečnosti sem bila bolj pripravljena na vse to. :) 

(odgovor članu Jetkarmak00)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
5.1.2019 11:20:05   
TissaBaby
Jaz tudi mislim, da škodit ne more. V pon imamo prvo predavanje: porod. Poročam :).

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
5.1.2019 17:20:11   
Jetkarmak00
Jaz osebno pač nisem za to.. Preveč kompliciranja..kdor pa ima čas in željo, pa kar :) 

TissaBaby.. Sporočiii malo v ponedeljek kako in kaaj, :) verjamem da vama bo z možem zanimivo. Boš videla kako je to, ko spet sedeš "v šolske klopi" 😂😋 hehehehe 

(odgovor članu TissaBaby)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
5.1.2019 21:48:55   
KmAlU MaMiCa
Sladko ponavadi pase oziroma naj bi ce nosite puncke...jaz sem v tej nosecnosti bolj na slano...pico bi lahko jedla vsak dan... drugace pa mi sladko ne gre nekak. Za tiste ki ste prvic nosece je sola fajn...za nas ki pa ze mamo prakso pa mislim da kaj novega in ne vem kak uporabnega ne moramo izvedeti. Sola ali ne...se mi zdi ko drzis svojega otrocka se v nas prebudi nek cut in pac znamo poskrbeti zanje tako kot je treba. 

Neposredna povezava do sporočila: 1355
5.1.2019 22:04:24   
TissaBaby
Jaz cakam fantka in jem cukr kot za stavo. V to vrazo ne verjamem, razn ce so se mi zmotli 😄.

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
6.1.2019 8:32:51   
Jetkarmak00
Kmalu mamica...Meni ne pase ne cuker, ne slano. Haha :-) drgsc glede šole se pa strinjam, popolnoma brez veze sploh ce ze imas enega otroka. Za prvic pa je priporočljivo ja, ampak kakor jih poznam punce tudi prvic ne hodijo ravno vse.. 

TissaBaby Ti si zdaj nekje 24,25t? Bos na koncu debeluska, ce bos jedla samo cuker😂😋 hec hec ;) 

Neposredna povezava do sporočila: 1357
6.1.2019 11:02:27   
jabuk

Jaz imam 3-letnika doma, pa bom šla vseeno v šolo. Sem že vse pozabila. :) 
IZVIRNO SPOROČILO: KmAlU MaMiCa

Sladko ponavadi pase oziroma naj bi ce nosite puncke...jaz sem v tej nosecnosti bolj na slano...pico bi lahko jedla vsak dan... drugace pa mi sladko ne gre nekak. Za tiste ki ste prvic nosece je sola fajn...za nas ki pa ze mamo prakso pa mislim da kaj novega in ne vem kak uporabnega ne moramo izvedeti. Sola ali ne...se mi zdi ko drzis svojega otrocka se v nas prebudi nek cut in pac znamo poskrbeti zanje tako kot je treba. 

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
6.1.2019 12:31:05   
TissaBaby
Jaz sem 24.teden. Mozno, da bom debeluska, zaenkrat mi gre vse v trebuh, pa se to mi vsi pravijo, da nimam nekaj velikega in da sem lusna. Veliko punc gre med dojenjem se v minus kile. Bomo vidli kako bo pri nas. 
Komodo tovoriva v avtuuuu, super rabljeno, po meri narejeno sva dobila! Vceraj pa dobila se od kolegice ogromnooo skatlo cunjic, sploh ne vem, ce bom rabila se kaj kupit. Mogoce se kaksne hlacke, ostalega je ogromno in ful lepo vse ohranjeno. Vesela ful, sem se topila ob gledanju vsega tega vceraj! ❤

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
6.1.2019 14:32:41   
Jetkarmak00
Tissababy
A to ti je posodila cunje al dala? Jaz mam vse novo, nekaj sicer od bratca, večinoma sva pa novo kupovala.. Saj ne rabiš veliko. Se pa nabere ja.. :) Kako gre hitro čas. Neverjetno :) Kaj pa morje poleti pa to? Kej planirate? Midva imava namen it :D pac z tamalim ki bo takrat nekje cca 4-5 mesecev

Neposredna povezava do sporočila: 1360
6.1.2019 18:23:46   
Zogica_marogica
Mi smo ze decembra rezervirali morje, gremo septembra na Pag v isti majhen apartma kot sva bila ze dvakrat 😁 sicer samo za en teden, ne za dlje kot sva ponavadi hodila. Se bomo ze stisnili, vazno da imamo ogromno teraso in morje takoj za voglom. Pa da poznam apartma v nulo, vem, kaj moram s sabo vzet in kaj je tam itd. Tamali bo imel ze nekje 4, 5m in upam, da bomo ze dodobra osvojili nosilkico,ker ni veliko za vozickat. Nama toliko pomeni ta kraj, hodiva vsa leta v kamp oziroma sosednjo vas tam. Taksen mir uhhh, dobim ze kar mravljince, samo da cujem kaksno pesem od dalmatinskih klap, me ponese dol... ⚓🌊

Neposredna povezava do sporočila: 1361
6.1.2019 20:13:11   
TissaBaby
Kolegici bom cunjice dala nazaj, ker bo imela še kakšnega otročka kmalu, ampak bolj cilja na punčko, tako da potem bo kar nekaj cunjic odpadlo, če se ji želja uresniči :). No, kakorkoli, meni se zdi fajn, da te stvari krožijo, bom tudi jaz svoje dala potem naprej in ko bom imela še kakšnega otročiča verjamem, da mi bo spet kakšna kolegica kaj dala ali posodila. Se mi pa fajn zdi bit tudi malo eko. Saj če bi bile obrabljene, potem ne bi, tako so pa res lepe cunjice, jih je pa ogroooomnooo, sem jih lih v komodo začela zlagat :).

Glede poletja... midva bova malo v Ankaranu, ker imajo dol stanovanje, kakšen teden pa bova šla septembra na Hrvaško, mogoče pa tudi malo na kakšen gorski luft. Bomo vidli sproti, doma ne bomo nonstop upam. Samo da bo otročič zdrav, pa bomo vse lahko :).

(odgovor članu Zogica_marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
6.1.2019 20:23:47   
Zogica_marogica
Tissa, rabljene cunjice so d best, jaz se tudi veselim, da bova dobila vsaj nekaj. Super je tudi, ker so oblacilca ze nekajkrat preprana, mehka in baje da je to boljse za otrosko kozo 😊

Neposredna povezava do sporočila: 1363
6.1.2019 20:49:03   
LoniRR
No kar se cukra tice sm jst tut nenormalno sladkosnedna glede na cas pred zanositvijo. No pa baje bo puncka ampak tut slano mi velik bolj pase kot prej... tko da sm nek cudni mix haha. Tudi midva imava namen iti na morje. Mislim, da ni nic narobe ce gres z dojenckom. Sej ne mores biti samo doma. Le da dopust v celoti prilagodis njemu. Tko da bova sla verjetno septembra ko ne bo tako vroce. Ogromno cunjic imava midva novih. Bom pa dve velki vreci dobila od prijateljice. Cunce so prakticno nerabljene in mislim da je prav da krozijo tko da jih bom tudi jst dala dalje ko jih ne bom vec rabla 🤗. Hm punce sem v 27tednu pa se mi zdi da se mi je apetit zmanjsal. Do sedaj sem pridobila cca 4kg (verjetno se kaksnega zravn po vaganju). Mislila sem da bi ravno zdaj ko pridobivamo malo bolj na tezi morala tudi vec pojesti pa mi ne pase prevec. Ali je pri kateri tudi tako?

Neposredna povezava do sporočila: 1364
6.1.2019 22:09:14   
Jetkarmak00
Žogica to je pa fajn ja.. Hehe. Midva bova zdajle rezervirala dopust.. Mava pa isto namen hrvaško - lošinj.. Prve mesece se mi zdi fajn bit doma, potem po 3+ pa mislm da se komot lahko km gre :) sploh morje, zvecer sprehodi..  Ipd..

TissaBaby... Ti ze kar v omaro zlagas a hehe. Si pridna :)) da se ti ne bo prah nabral, ko si tako hitra :P ;)))) ja jaz moram najprej etikete odstrant, pa oprat, potem pa zlaganje.. Je pa mojj ravno do z sestavil omaro :-), posteljica že stoji.. Hehe. Ni pa še jogija pa tega.. Boua vzela pa tut baby sense :-) 

Mamica... Kje pa kupujes kaj oblekcee? Na katerih straneh? Jaz nimam nič apetita.. Ne sladko ne slano.. Pojem kar pojem.. Drugače pa se ne obremenjuj s tezo.. Jaz sem se v dveh tednih zredila za 300g, pa ni nič narobe z malim, tko pravi ginekologinja :-D 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
6.1.2019 22:35:11   
LoniRR
Jetkar... vecinoma sm kupla u pikapolonci in babycentru, ker obozujem nakupovanje in mi prek neta ne predstavlja tazga veselja 😀. Veliko pa sva dobila za miklavza in bozicka od starsev. Hm tudi jst sm vse pospravla v komodo, ki jo imam samo za otrocka. Etiket nisem se odstranila in tudi oprala se ne,ker bom to tik pred zdajci da bo sveze 😉. Jih pa veckrat pregledam in zlozim haha smesno ampak mi je tako lepo gledati te mejckene oblekce. Jst imam vso opremo se v skatlah zapakirano. Bova zadnji mesec opremila in sestavila vse.

Neposredna povezava do sporočila: 1366
7.1.2019 6:10:44   
Zogica_marogica
Jetkar se strinjam ja - sej enim pase ze prvi mesec it v kamp, ce imajo pavsal, enim pa pozneje, po 3 mesecih pa mislim, da se bomo res ze dodobra navadili na drug drugega 😁 Losinj je sploh super za z dojenckom, veliko naravne sence pod borovci. In ja, september je najboljsi mesec po moje. 

Ooo ma ste ze pridne z zlaganjem! Jaz imam v predalniku se zapakirane zadeve, oblacilc pa imam v bistvu glih za vzorec, kar sem na znizanjih v HM in CA dobila. Niti zabpol bobna stroja, tako da nisem se nic prala. Se zelo stopam, ker dobim zdej nekaj rabljenega in nocem podvajat z nakupi, ma nevem, koliko casa bo uspevalo, posebej zdaj ko so akcije! Malo me ustavljajo tej lazni popadki ali karkoli je to, ker sem zdej en teden doma. Jutri imam pregled! 😊 Danes pa ene zacnete s solo za starse, ne? 😊

Neposredna povezava do sporočila: 1367
7.1.2019 6:33:21   
jabuk
Rabljene cunje so fine, 100_x_ preprane in zato ne vsebujejo kemikalij. Jaz imam še 3 škatle do 18m od sina, ampak upam da dobim še od sosede, ker mi bodijev primankuje. Drugače bom pa na bolhi pogledala. :)Jaz sem pri sinu pojedla 2x več kot sedaj, ampak sladkega pa 2x manj :D. Se spomnim, ko sem pojedla 2 krožnika ričeta, zdaj komaj enega. Pa bureki so mi ful pasali.  To nosečnost sploh ne vem, če sem kak burek pojedla :).

Neposredna povezava do sporočila: 1368
7.1.2019 6:37:16   
Zogica_marogica
Tudi jaz pojem skoraj manj kot pred nosecnostjo, pa nikoli nisem bila prevec jesca. Najbolj mi pase sadje in zelenjava, nevem ce sem se ze kdaj tako zdravo prehranjevala hahaha. Sladko ne pase prevec 😊

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
7.1.2019 9:09:14   
TissaBaby
Pozdravcki iz glukoznega testiranja. Limonadica spita 😂, kri ze 2x vzeta, cakam se na zadnje pikanje. Zaenkrat bp. Jutri pa se pregled.
Jaz sem se s cunjami tudi stopala in kupila le en kompletek, pa mama 5 bodijev iz Lidla in tasca kompletek za iz porodnisnice. Potem mi je ena znanka eno vreckico prinesla, kolegica pa ogromnooo skatlo. Sem vedela, da bom nekaj dobila, zato nisem se zelela nakupovat in prav sem imela. Zdaj samo po cifrah zlagam, da vidim kaj sploh imam, da dokupim, ce bo se kaj treba. Moram pa neke organizatorje za v predale kupit, ker bi rada imela malo bolj loceno bodiji-hlacke-pajaci-majcke-kapice, itd. So pa ful razlicne cifre od trgovine do trgovine. Prala bom pa tudi bolj proti koncu. 
Zdaj morava se v lov na lupinico. Imate vi isofix in adapterje za vozicke, ce niste kupile 3v1? 

Neposredna povezava do sporočila: 1370
7.1.2019 9:22:48   
LoniRR
Tissa. Midva imava isofix in adapter za na vozicek, ker sva kupila lupinco loceno. Zelo priporocam isofix. Ceprov ne priporocajo, da bi bil otrok dolgo v lupinci, ampak za kratek cas mislim da nima bit kej narobe, ce ga z lupinco das direkt na vozicek, da ga ne prelagas. Mislim sj ko imas koga zraven in je lepo vreme ni panike. A kaj ko si sama in dez. Eh mogoce malo kompliciram ampak si poskusam cimbolj olajsati, ko le lahko 😉

Neposredna povezava do sporočila: 1371
7.1.2019 9:42:19   
Zogica_marogica
Midva sva bila najprej odlocena za isofix zaradi prakticnosti, potem pa se je moz malo poglobil v te AMZS in ADAC teste in sva se odlocila, da bova brez 😊 zelo je odvisno od tocnega modela lupinice. 

Neposredna povezava do sporočila: 1372
7.1.2019 10:35:50   
jabuk
Jaz imam ločeno. Isofix in lupinco za avto, ki pa ne gre na voziček. Voziček ima drugo lupinco.

Neposredna povezava do sporočila: 1373
8.1.2019 6:42:31   
KmAlU MaMiCa
Men je isofix full prakticen tak da pomoje se boma odlocla za njega...ce pa ne pa tud s pasom en dva tri pripnes jajcko. Glede morja bomo mi pocakali in sproti videli kako in kaj. Z najmlajso hcero smo sli v Zadar ko je bila stara dober mesec in pol in je bilo super. Fajn borovci in morski luft...ji je pasalo full. Vidim da ste ene ze full pridne z nakupi...jaz se tud moram spravit pocasi malo v shoping. Se mi zdi da mam se full casa pol pa postudiram da smo ze skoraj na polovici januarja...kak gre hitro. Jaz sem vceraj dala kri za RH- ...majo spet nekaj drugace...zdaj pa cakam da vidim alime bojo spet pikali ali ne. 

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
8.1.2019 6:43:43   
LoniRR
Punce kaj mislite o baby showerju? Ga boste imele? Mene prijateljice nagovarjajo in mi je ideja cedalji bolj vsec. Zakaj bi samo moski praznovali haha.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?