jabuk
|
Popadki zelo bolijo, da te čisto zvije- še dihati pozabiš. Ne nisem bila v bolnici, sem pa bila dosti na pregledu. Dabroston sem jemala do 9m, in se ob jemanju nisem več nič odpirala, tudi krči so se umirili....Sicer pa moja mami pri meni ni vedela, da ima popadke, ji je sestra na pregledu rekla, da more it roditi, ker je že zelo odprta- je bila pa že krepko čez rok. IZVIRNO SPOROČILO: Jetkarmak00 Jabuk Ti si verjetno lezala v bolnici ce si bila odprta 2cm? Kakor vem no, take ostajajo v bolnici do 34 tedna in ce ne rodijo grejo domov. S kolkimi tedni si pa rodila? Bos rekla G zdaj tudi za dabroston v tej nosecnosti glede na to da imas dobre izkusnje z njimi? Kako sploh locis med pravimi popadki pa med telimi krcmi ko jih imamo zdaj? Jaz se bojim da ce se mi bodo krci spet pojavili, da pol sploh ne bom vedela kdaj v bolnico ker ne bom locila med "laznimi" in pravimi haha :-) Žogica Jaz imam tudi umetno mleko, pa flaške.. Pri flaskah sem vzela avent, tudi dude so avent.. In grelnik.. Ker se mi zdi, da ne bo imel izbire in vedel, da obstaja še kakšna druga flaška, če je ne bo imel možnost preiskusit hehe.. A ni tako? 🤔No jaz imam veliko oblekc od bratca, mam pa tudi svojih nekaj že kupljenih. Zakaj ne na trakce majck? Mamica Hvala za nasvete, so res priporočljivi..:) Katere so to bombažne za umivat? A to je navadna vata in fiziološka in potem umivas? Toliko je teh "pakiranj" v trgovini, da ne vem točno s čim se umiva. Vem pa da bratca nismo nič kaj, samo če se je polulal, ali pa biu drugače umazan kaj, drugace se je pa bolj kopal. Drugace pa sem jaz mislila, da vec al manj itak samo pri prvem kupuješ stvari? Nekako sem mislila, da vozek, lupinica, sedež, oblekce, posteljica, previjalna, ceveljcki, flaske... Ostanejo tudi za drugega O? 🙄🤔 Ej kdaj se zacutijo mocnejse brce? Nekaj si pisala da te proti koncu ze kar bolijo.. 😋 Evoo, danes sem polnih 25 tednov, zakorskala torej v 26 teden. Kako gre hitro! :) moj cilj je vsaj je deset__ tednov :)
|