Zogica_marogica
|
Vozicek sva vzela Mutsy Nio 2v1. Tudi midva sva rekla nekako do 500eur. Zacetna cena je visoka, 750eur, ampak so zdej imeli akcijo na to znamko in je bil 600eur,pa se preko Dinersa sem bone narocila, ker imas nek nagradni program in se toliko tock pretvori v bone za babycenter, tako da sva na koncu placala iz zepa 480eur. Ce imate ali ce ima kdo v druzini Diners, se res res splaca. Midva sva tudi imela dolocene zelje - mora se na majhno zlozit, ker imava Golfa in babice imajo tudi majhne avte, potem da so kolesa ublazena, velika, mehka in z nekaj vzmetenja, predvsem pa da je lahek tako za ga vozit kot za ga dajat v avto in ven, ker sem jaz bolj drobna in brez moci. Ogrodje se zlozi na tako majhno, da gre med prednje in zadnje sedeze, ce snames kolesa, ki pa se samo z enim klikom snamejo, ful simple. Najprej sva gledala Mutsy Evo, ki je za ene 50 eur cenejsi, ampak se nama je tale veliko bolj dopadel ker je super kombinacija med lahkostjo in fajn kolesi. Rabila ga bova za po mestu in primestnih makadamih. Sportni del se nama je zelo dopadel, ker je lahko montiran v obe smeri, se poleze skoraj do cisto vodoravnega in ima res dolgo strehico, zlozi se skupaj s podvozjem. Velik plus je, da je mozno zloziti tudi kosaro, sicer ne na dnevni bazi, ampak npr ce gremo kam cez vikend in je dosti robe, se vzame kovinska konstrukcija ven iz kosare in se poklopi na vec kot pol manjso velikost. Tako da te zelje so bile predvsem zaradi naju, da si midva olajsava, bebici bo vseeno, samo da se premikamo:D probajte jih ene par vozit po trgovini, npr midva sva se Peg Perego probala in je bil njihov kao mestni model tezji pa se manjsa kolesa je imel. Pa sej veste kako je pri vseh baby zadevah - enak vozicek bodo eni ful hvalili, drugi bodo pa imeli ful slabe izkusnje, tako da na koncu je vazno samo, kako je vam :) isto se tudi kaksen iz druge roke odlicno obnese... Vse je relativno :)
|