dorchy24
|
Hvala za vse info jstudi cakam urologa pa najhujs mi je za komplikacije ker vem da veliko x 2 do 3xoperirajo zaradi neuspelosti. Upam na najboljse in pri vas tudi. IZVIRNO SPOROČILO: jabuk Olja dorchy24, Ja, moj sin je bil na posegu star 1leto in 7 mesecev. Mene je bilo ful strah, pred posegom sem ga videla zadetega od teh uspavalnih zadev in mi je šlo na jok, neprestano sem se spraševala, če sem se prav odloćila (urolog me je ubistvu prepričal v to). Po operacijo je bilo ponoči grozno, kar naenkrat je začel krvavet, vpit od bolečin, sestre zmedene niso vedla kaj naj naredijo in so klicale dežurnega urologa, jaz jokala in stiskala sina, mož jokal doma, ker ni mogel nič narediti. No, na koncu je bilo to, da je en šiv počil in ga je moral samo zašiti...Je pa bilo potem doma kar pestro, ker sem mu morala oskrbeti rano in ga je vsakič bolelo, ko je lulal je kričal...Hvalabogu sem bila doma, ker je kar trajalo mesec do dva, da se je vse zacelilo. Po 3eh letih ni še 100% vredu, lula sicer v loku in naprej, ampak mu malo še kaplja. Sva se z možem odločila, da ni šans, da ga dava še operirati. Suma sumarum mi ni žal, da sem ga dala operirati, ker je boljše. Iskreno sem pa veliko brala o tej operaciji in bolj je zapletena operacija, manjša verjetnost, da bo uspelo. Je pa boljše čimbolj zgodaj dati operirat, odraslega je zelo težko. Želim ti veliko sreče!!IZVIRNO SPOROČILO: dorchy24 Kaj so vam kaj omenli psoeg,nam je prvo zgledalo koda je nizje na glavici i sem zadnjic opazla s aje dejansko na lulcki ne na glavici :( IZVIRNO SPOROČILO: jabuk Dorchy, moj sin je tudi imel koronarno hipospadijo, lukmjica je bila na glavici, ampak bolj dol.
|