|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
26.7.2019 19:48:18   
jabuk
Mislim, da je zelo pomembno koliko ti otrok pusti spati/koliko si utrujen. Je težko, če bolj malo spiš in nujno potrebuješ pomoč. Moja zdaj že kar nekaj časa spi dolgo ponoči in sem kar Ok, imam tudi 4-letnega sina, ki mi lahko tudi pomaga, tak da mi je celo lažje kot prvič. Mož pa je zdaj bolj dojemljiv kot prvič, ker me razume, prvič pa ni čisto razumel, kako sem lahko utrujena, če sem skos doma.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
27.7.2019 16:19:03   
dorchy24
Punce kaj zamujam mal sem se zgubila ,nas fant ma ze.cez 3m ,smo bili prvic cepljeni ,imamo 7200g in 67cm. Smo reees veliki. Taprvi je bil tok pri 6m. Hodimo pa na plavalni tecaj oz vodne igrarije ,tamali je cist navdusen. Smo na AM tu in tam se picarta na zizo ampak ker ni nic jo ima bolj za dudo. Je pa cist.kontra od prvega, prvi je bil v joku 24ur na dan je blo kr pestro . Zdj je vse lazje res uzivam z njim sicer pa po takrm cakanju tolkih splavov in izgube ni cudno da uzivam z njim. Kako ste ve in otrocki? A je kera razmisljala se o enem ?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
27.7.2019 17:10:47   
jabuk
Uf dorchy Ne, nama sta 2 čisto dovolj. Komi čakam, da bo mala že toliko stara, da bo že dobro hodila, da bomo šli na kak izlet. 😊

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
27.7.2019 18:33:27   
LoniRR
Se strinjam kot je jabuk napisala. Meni mala lepo spi. Zdaj ko je tako vroce celo po 7, 8 h v kosu na noc. Cez dan sva zadnje dni ujele ritem in mi je se lepse. Imam res ogromno pomoci mojega. Ze to sem imela sreco ker je bil doma prva dva meseca. 
Ja midva si zeliva vsaj se enega otrocka 😍
Punce kako se vam pa kaj otrocki oglasajo? Nasa ze zelo grgra. Od vceraj ima nov zvok in je k da bi bla hripava k spreminja tone hehe. Od milega glaseka do hripavega.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
27.7.2019 19:01:51   
jabuk
Naša je čvekica, včasih še jesti ne more, ker mora toliko povedat 😁, se ji prav smejimo. 😊...Grgra, pušča mehurčke, vriska, včasih kot da kj čeblja (abu, hee... )

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
27.7.2019 19:46:29   
dorchy24
Nas se ful rad z mano pogovarja al pa ko vidi telefon zacne gugukat haha. Je pa res prsbi smesko sploh meni se smeji 24ur na dan ko se mu spi,k9 se zbudi,ko se vozi ,ko mu govorim. Res nekaj neverjetnega. Taprvi je bil 24ur na dan v joku zdaj je pa ta cist kontra ,res uzivam z njim. Je pa ful navezan name moj ga nemore pomirit ali pa uspavat tako da je pestro ko je treba v kako trgovino. Za taprvega je pa gul pomagal je zaspal pri njemu ga je lahko pomiril ni da ni. Mamo pa eno skrb kr ma hipospadijo torj luknjico na sredini lulcka in ze vem da bo mogel met poseg in mi je grozno ,ceprav delam v zdravstvu ko ves da je tvoje ti je obup .

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
27.7.2019 20:23:13   
jabuk
Dorchy, moj sin je tudi imel koronarno hipospadijo, lukmjica je bila na glavici, ampak bolj dol.

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
27.7.2019 21:17:26   
Mišmašek
O to pa vidim da so si ti naši cukri zelo podobni 😃 tudi naš se non stop smeji in pogovarja. Pravi a guu, ouuuii, ii, ou, eeee. Take podobne reči 😋 je prav smešen. Pa priden je tudi, res ni nobenega problema z njim  ❤️ Ta velik je bil isti ❤️ smo pa imeli mi s ta velikim operativni poseg pri letu in pol,se pravi lani junija. Je imel nespuščena moda obojestransko in kilo obojestransko. Za kilo nismo niti vedeli, je zdravnik povedal da je med posegom opazil tudi to in porihtal. Hvala Bogu je sedaj vse tako kot mora bit. Tudi operacijo je prestal brez problema. 👍😘

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
28.7.2019 9:03:20   
Cvetnilist
Jaz si želim še enega otroka ampak ne vem tocno kdaj, mislim pa da ga bova imela kar hitro. 😁Tudi Lia se veselo pogovarja, zraven pa slina tece v potokih. 😁Se mi zdi, da bomo pocasi dobili zobke.Ali ima se katera namen zaceti z gosto hrano pri dopolnjenih 4. mesecih? Jaz sem se odlocila, da zacnem, ko pridemo iz morja.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
28.7.2019 9:37:37   
jabuk
Cvetnilist, jaz 😊...Tako kot ti, verjetno ko pridemo iz morja, ali bom pa že tam malo probala, ne vem še.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
28.7.2019 9:41:23   
dorchy24

Kaj so vam kaj omenli psoeg,nam je prvo zgledalo koda je nizje na glavici i  sem zadnjic opazla s aje dejansko na lulcki ne na glavici :(
IZVIRNO SPOROČILO: jabuk

Dorchy, moj sin je tudi imel koronarno hipospadijo, lukmjica je bila na glavici, ampak bolj dol.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
28.7.2019 9:56:09   
LoniRR
Tudi mi bomo kmalu poskusli z GH. Ze sedaj ima mala za njo ful zanimanja. Pri kosilu vse pregleda in prevoha. Pri banani se kr trese. Tudi kruh ji bo teknil 🙃Ne vidim smisla ce je ona pripravljena da nebi malo poskusila. Ne mislim pa prehitevat ali pretitavat. Se vedno bi rada da bo mleko vsaj se ksn mesec glavna hrana, ce ne bo kaksnih odstopanj z njene strani 🤔

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
28.7.2019 21:06:37   
Mišmašek
Mi smo začeli ta teden z gosto hrano. Ko je dopolnil 4 mesece. Zaenkrat nama gre super. 🥣🍌🍎🍐🥔🥦🥕

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
28.7.2019 21:15:20   
LoniRR
Mismasek s cim si pa zacela?

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
28.7.2019 22:22:44   
KmAlU MaMiCa
Ojla mamice...no da se se jaz malo oglasim. Mi smo ze tudi 3 mesece, zdravi, pridni, nasmejani in veseli.

Naty...nasvet mamice 3 otrok...ne studiraj na bolecino in ne strasi se ze zdaj...dejstvo je da bos rodila, tako kot smo me vse in ko bos zagledala svojega otroka nebo nobene bolecine vec, takrat bos postala mama in tvoje zivljenje bo dobilo smisel. Sama sem imela 3 razlicne porode, vse naravne, vse bolece, vse lepe in vsakega od njih bi ponovila se nestetokrat. Glede uvajanja goste hrane pa jaz sploh ne gledam po mesecih. Nisva se sicer zacela ampak ko, bo pokazal interes bova. Moj je 10 dni cez rok, ce bi se rodil 2 tedna prej bi bil zdaj ze stiri mesece...pa se ne kaze nekega interesa...pri hceri sva zacele s 3,5 meseci ker je usta odpirala ko je videla da kdo je. Je steklo super in ji danes nic ne manjka. Mi smo z otrocki zal zakljucili, jaz bi jih mela se 5 ampak pac je treba biti realen glede prostora in financ...tako da imam 3 moje zaklade ki mi pomenijo ves moj svet. Je tezko vcasih, ne spi en, zaspi, se zbudi drug, ne spim vcasih niti 2 uri skupaj, ampak mi nikoli ni tezko. En nasmeh in objem mojih srckov odtehta vse, pa ce se 2 uri nebi spala ko mi nebi blo tezko. Pac uzivam ko skrbim zanje in mi je vse v uzitek. Aja glede spanja se...moj fantic spi zraven mene, obozuje blizino in mora samo vedet da sem tu pa prespi celo noc. Vcasih, se malo pocarta na zizi to je pa to. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
28.7.2019 22:38:35   
Cvetnilist
No sem vesela, da bomo vse skorak hkrati zacele z gosto hrano, bomo spet lahko izmenjavale mnenja in izkusnje. 😊Jaz bi verjetno ze prej zacela ampak gremo cez vikend na morje in tam v hotelu je to rahlo neizvedljivo, tako da zacnem takoj ko pridemo domov, takrat bo tudi ze polne 4. mesece.Kaze pa nenormalno zanimanje, prav sledi hrani z ockami, ko kdo je, da se mi vcasih prav zasmili. 😕Sem pa ji dala ze za polizat marelico in se ji je zmesalo zraven haha. Pa enkrat sem ji dala prekuhane in spasirane bucke tak niti cetrt zlocle za porbat in je bla tudi cela nora. 😁Bom pa probala uvajat po knjigi Dojencki za mizo, ker se mi res zdi super napisana in da jo pac probam navadit, da bi jedla cim bolj raznoliko hrano.Mislim pa, da bi nas zdaj okoli 4. meseca tak spet morale obiskati patronazne, ravmo zaradi tega uvajanja goste hrane.

(odgovor članu KmAlU MaMiCa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
28.7.2019 23:12:21   
jabuk

Olja dorchy24, 
Ja, moj sin je bil na posegu star 1leto in 7 mesecev. Mene je bilo ful strah, pred posegom sem ga videla zadetega od teh uspavalnih zadev in mi je šlo na jok, neprestano sem se spraševala, če sem se prav odloćila (urolog me je ubistvu prepričal v to). Po operacijo je bilo ponoči grozno, kar naenkrat je začel krvavet, vpit od bolečin, sestre zmedene niso vedla kaj naj naredijo in so klicale dežurnega urologa, jaz jokala in stiskala sina, mož jokal doma, ker ni mogel nič narediti.   No, na koncu je bilo to, da je en šiv počil in ga je moral samo zašiti...Je pa bilo potem doma kar pestro, ker sem mu morala oskrbeti rano in ga je vsakič bolelo, ko je lulal je kričal...Hvalabogu sem bila doma, ker je kar trajalo mesec do dva, da se je vse zacelilo. Po 3eh letih ni še 100% vredu, lula sicer v loku in naprej, ampak mu malo še kaplja. Sva se z možem odločila, da ni šans, da ga dava še operirati.   
Suma sumarum mi ni žal, da sem ga dala operirati, ker je boljše. 
Iskreno sem pa veliko brala o tej operaciji in bolj je zapletena operacija, manjša verjetnost, da bo uspelo. Je pa boljše čimbolj zgodaj dati operirat, odraslega je zelo težko. 
Želim ti veliko sreče!!
IZVIRNO SPOROČILO: dorchy24

Kaj so vam kaj omenli psoeg,nam je prvo zgledalo koda je nizje na glavici i  sem zadnjic opazla s aje dejansko na lulcki ne na glavici :(

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
29.7.2019 6:42:47   
Mišmašek

IZVIRNO SPOROČILO: Bodoca mamica1

Mismasek s cim si pa zacela?

Listo kot pri ta velikemu. Pire krompir. Zmečkam krompir in dam moje mleko vmes. Zaradi okusa ki mu je že znan. 😆

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
29.7.2019 8:39:08   
LoniRR
Mismasek kolikokrat na dan pa ponujas GH?

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
29.7.2019 9:34:44   
dorchy24

Hvala za vse info jstudi cakam urologa pa najhujs mi je za komplikacije ker vem da veliko x 2 do 3xoperirajo zaradi neuspelosti. Upam na najboljse in pri vas tudi.

Olja dorchy24, 
Ja, moj sin je bil na posegu star 1leto in 7 mesecev. Mene je bilo ful strah, pred posegom sem ga videla zadetega od teh uspavalnih zadev in mi je šlo na jok, neprestano sem se spraševala, če sem se prav odloćila (urolog me je ubistvu prepričal v to). Po operacijo je bilo ponoči grozno, kar naenkrat je začel krvavet, vpit od bolečin, sestre zmedene niso vedla kaj naj naredijo in so klicale dežurnega urologa, jaz jokala in stiskala sina, mož jokal doma, ker ni mogel nič narediti.   No, na koncu je bilo to, da je en šiv počil in ga je moral samo zašiti...Je pa bilo potem doma kar pestro, ker sem mu morala oskrbeti rano in ga je vsakič bolelo, ko je lulal je kričal...Hvalabogu sem bila doma, ker je kar trajalo mesec do dva, da se je vse zacelilo. Po 3eh letih ni še 100% vredu, lula sicer v loku in naprej, ampak mu malo še kaplja. Sva se z možem odločila, da ni šans, da ga dava še operirati.   
Suma sumarum mi ni žal, da sem ga dala operirati, ker je boljše. 
Iskreno sem pa veliko brala o tej operaciji in bolj je zapletena operacija, manjša verjetnost, da bo uspelo. Je pa boljše čimbolj zgodaj dati operirat, odraslega je zelo težko. 
Želim ti veliko sreče!!
IZVIRNO SPOROČILO: dorchy24

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
29.7.2019 10:35:22   
naty1989
Hvala vam vsem za nasvete, jih bom upoštevala. Lepo je bilo malo poklepetati z vami, ko ste že dale nekaj čez in veste kako je bilo. Pa se še kaj javim, ko bo tako daleč, pa da vam povem da le ni bilo tako hudo,haha. No vsaj upam da bom imela takšne novice. Pa prijetno klepetanje še naprej :).

(odgovor članu dorchy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.7.2019 10:49:17   
Mišmašek
Zaenkrat mu dam enkrat na dan. V času kosila. Najprej mu ponudim gosto hrano, potem pa se podoji še. Počasi potem bomo šli še na kak drugi obrok, ma tisto bolj pole ko bo že štručko v papcanju 😆

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.7.2019 14:49:08   
Cvetnilist
Ja Naty, javi se kaj po porodu. 😊Ali ima še katera namen uvajati po knjigi Dojencki za mizo? 😁

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.7.2019 15:49:33   
Lewisia
Ta knjiga je fajn, jaz se bom kar ravnala po njej. Me pa nekaj zanima, punce, zdajle je res veliko zelenjave na voljo (bučke itd.), imate namen si vnaprej pripraviti kake kašice in jih shraniti v kozarčke/zamrzniti, da bo zelenjava na voljo tudi, ko ne bo več sezona, ali boste kupovale, saj se dandanes praktično se dobi celo leto?

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.7.2019 16:31:17   
LoniRR
Cvetnilist jst bom tudi po tej knjigi delala ker je dobr vse razlozeno

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?