|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razmak med novo hrano
27.9.2005 13:28:06   
rainbow
haj, punce!

Midve z Enjo sva bolj pri počasnih in sva šele pri šestih mesecih začele z uvajanjem goste hrane (smo bili še na morju user posted image );

Noooo... zanima me, koliko dni ste dajale na začetku eno hrano, preden ste začele z drugo? en teden, kolikor se svetuje, se mi zdi predolgo, saj potem nikamor ne prideš. Se pa več ne spomnim slabi dve leti nazaj, kako sem delala z Lio (sklerozauser posted image )

jabolčni sokec sem dajala 5 dni, danes je dobila malo korenčkovega sokeca. Sem ji dala prej malo jabočne kašice, torej bolj gosto, pa ni navdušena, se grozno spakuje zraven, hihi. No, upam, da bova lepo napredovali, hm.

Kaj ste pa potem dajale, bolj sadje ali najprej zelenjavo?

lp, rainbow in Enjauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: razmak med novo hrano
27.9.2005 13:57:57   
tascha
Mo bo zdaj star 6 mesecev, ampak midva sva začela z gosto hrano že pri 4.mesecih, ker je mleko po dojenju vedno zbruhal.user posted image Začela sva zvečer s kašicami, ki se jih da v vodo, ali pa sem si stisnila mleko čez dan in vmešala kašico vanj. Te obožuje!user posted image Potem sem mu dala zmiksano sadje, največkrat v kombinaciji z banano - en dan zraven grozdje, jabolko, hruško, breskvo. Tudi to ima rad. Nisem pa mu dajala tako, da bi dala en dan 1 žličko, drug dan 2....user posted image . Če je hotel jesti več, je dobil, ali pa bi se user posted image . Zdaj je tudi že une male skutke od Lj. mlekarn in to celo takoj. Meni se zdi, da če je otrok alergičen na nekaj, se to pokaže po 1 žlici ali pa po 10. jedel je tudi že pire krompir, pa krompir v kombinaciji z korenčkom, ampak zelenjava mu ne gre tako v ritko kot sadje ali kašice.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 14:35:40   
Špacka
Začela sem s sokom in to res samo nekaj žličk, samo moja Lina tako usta odpira, da ne dohajam, tako je bila čez nekaj dni že na sadnem obroku, novo hrano uvajam na 2-3 dni. Po sadnem obroku sem šla na zelenjavo in ni bilo nobenega problema, mala poje vse, zato je šlo kar hitro.Če pa otrok noče jesti, bo šlo pa bolj počasi, no tudi tako se daleč prideuser posted image

(odgovor članu tascha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 14:56:21   
morskadeklica
Jaz sem začela 2dni eno vrsto, 2dni počakala, 2dni drugo, 2dni pavze. To sem delala enih 14dni potem pa sem nehala komplicirat, pri ničemer ni bilo namreč problemov. Zdaj mleko (adaptirano) je le še zjutraj in zvečer. Začela pa sem uvajat že pri 4 mesecih, ker mi je tamala full zavračala mleko, odkar smo na gosti hrani, jo je kar veselje pogledat, ko končno kaj spravi vase. Probali sva že veliko: sadje, zelenjavo, skutke, vanilijev puding, kruh, bebi piškote, kašice, tudi rižoto je že jedla (seveda ne začinjeno), pa malo bolj neslan golaž, pa govejo juho in meso iz juhe, pa pire krompir, špinačo, jajčni rumenjak... Praktično vse dobro prenaša, najbolj obožuje govejo juho z zmečkano zelenjavo. Red imamo približno takle: ob 6.30 zjutraj mleko, ob 10h sadje (kuhano) s piškoti, ob 13h včasih sadje, včasih skutko, puding, ob 16.30 imamo kosilo (zato tako pozno, da vsi trije jemo skupaj, ko ati pride iz službe)-kar pač skuham, če pa je kaj takega, kar ji še ne dam, pa ji zakuham juho ali pa npr. gres (Alete), ob 20h mleko s kašico. To je to, mene je bilo full strah uvajanja, zdaj pa gre vse samo po sebi. Pa velik sreče, pa užitka pri papcanjuuser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 22:42:06   
babylove
Razmak bi naj bil 2 dni. sama ga nisem upoštevala in ni šlo nič narobe. Menim, da lahko uvajaš vse in če bo alergična reakcija, lahko greš potem iskati, kaj je krivo. Takšen sistem sem ubrala sama.
Nova hrana se uvaja dopoldan in najpozneje ob kosilu, da se lahko čez dan opazuje reakcije.
Pri nas smo začeli z zeleno zelenjavo, potem barvno zelenjavo in sadje, na koncu meso. Pri 7 mesecih je že jedel vse.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.