bauko
|
Hoj punce,kako ste kaj,kako se spopadate z vrocino? Mi smo na morju (spet 😆)in dopoldneve prezivljamo na sencni plazi,kjer ponavadi tudi pihlja in je znosno...potem popoldne pa kakor je. Prikolica,vozicek...imam en ventilator in prikolica je v senci,tako da ji uspe zaspat. Pa veckrat na dan jo namakam v banjici. Tako zelo ji pase da cofota po 10 do 15 min,se vmes smeje in pogovarja ☺ Tastarejsa se je pa,poleg tega da je splavala, naucila uporabljat dihalko in sploh ne da glave iz vode po pol ure v kosu. Zvecer pa mrtvo utrujena in vse jo boli,le od cesa,hehehe 😅
Sicer pa me preseneca,sem mislila,da bo kar nprej zelela se dojit,pa jo moram kar malo spodbudit...se je kar polenila v tej vrocini. ...no,najvaznejse je,da je dobre volje in da so plenicke polulane ☺ Danes mi je prvic spala od cca devetih,pol deset_ih zvecer pa do 6.30 zjutraj! 😮 cel luksuz ☺ Aja,pa kljub temu,da je skos v senci,ima na nogicah crto tam,kjer pride plenicka ☺ btw,smo se na trojki! Tele 62 stvari bomo pa minimalno ponosili,v celem tednu sem ji zamenjala 2 bodija,ker je skos nagica 😂
|