Anonimen -> RE: Marčevke 2019 (19.7.2018 17:22:00)
|
Evo, jaz se spet malo javim :) tista anonimna, ki je + zagledala dan po drzavnem prazniku ;) No, pri meni je bilo zadnji teden zelo stresno.... ginekolog je namrec prejsnji cetrtek na pregledu ugotovil, da je maternica prazna in me pod nujno napotil v bolnico po tabletko ze kar naslednji dan. Verjetno ne rabim posebej razlagati v kaksnem soku sem bila, predvsem zato, ker je za mano ze nemalo spontanih splavov... torej, pridem v petek v bolnisnico, ampak mi nekaj ni dalo miru in sem prosila se za zadnji pregled. V roke me je dobilo res najbolj prijazno bitje v vlogi specializantke ginekologije. V trenutku, ko je zacela z vaginalnim uz smo zagledali plodek in srcek, ki je utripal... mislim, da se se v zivljenju nisem tako razjokala kot sem se takrat na tistem stolu.. sledi seveda sok ginekologinje kako se je lahko moj osebni ginekolog (precej poznan) tako zmotil, ker tega res ne gre spregledati. Danes sem imela ponovno kontrolo in otrocek je v 6 dneh zrastel za vec kot 2x :) srcek bije, kar me je zelo pomirilo... je pa ugotovila, da sem verjetno nosila dvojcka in splavila enega, ker so se videli ostanki necesa v gestacijski vrecki + hcg je bil izredno visok. Res mi je zal tega otrocka, po drugi strani pa sem hvalezna za drugega borca💓 Naslednja poteza, ki me caka, je menjava ginekologa in kontrola cez 7-10dni. Na nuhalno ste se ze narocile? Ce ja, kam boste sle? Jaz sem bom verjetno zopet narocila pri dr. Hozjan Levakovi iz Velenja. Sem bila ze pri njej in bila z njenim odnosom vec kot zadovoljna.
|
|
|
|