simona2 -> RE: Moj/a pa spi (27.9.2005 14:27:32)
|
Tole o spanju čez celo noč je po moje res malo za lase privlečeno, še posebej pri manjših dojenčkih, kjer skorajda ni mogoče preživeti noči brez dvakratnega hranjenja. Spati od 8-8-ih so verjetno sanje vsakega starša, vendar mislim, da gre bolj za izjeme kot pravila. Pri nas smo sicer strai komaj 4 tedne, spimo pa tako tako. Ponavadi se dvakrat dojimo enkrat okoli 2 ali tretje ure in ponovno zjutraj okoli 5-ih ali če je sreča okoli 6-ih. Spat pa gremo med deseto in enajsto in uspavanje je ponavadi se najtežje, saj že čez dan veliko spi, če ni krčkov. Pa moram reči, da sem kar zadovoljna s tem, če bi tako ostalo bi bilo super. Tako ali tako, pa ni pravila, če malo povprašate boste videle, da ko že človek misli, da je prišla rutina, otrok popolnoma spremeni navade in se iz pridnega dojenčka, ki spi celo noč spremeni v jamravčka, ki je buden vsako uro. Smo pač samo ljudje. Jaz vsem skupaj in tudi sebi želim čimveč "prespanih" noči [sm=smiley26.gif][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|