KRI v urinu!?! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Lorena -> KRI v urinu!?! (27.9.2005 12:22:29)

Spodaj sem že zapisala, da zelo bruham, sedaj sem pa na WC-ju opazila še veliko krvi v urinu!

Kaj to pomeni?
Sem v 13. tednu.

Anonimen -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 12:23:05)

To pomeni, da moraš nujno takoj k zdravniku...

NinaŠ -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 12:24:50)

Čimprej k zdravniku!

ZARA -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 12:27:29)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

To pomeni, da moraš nujno takoj k zdravniku...

Evo točno to sem hotla napisat!
Srečno!!

Lorena -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 12:54:40)

Vse ste mi napisale, naj grem takoj k zdravniku, pred 15. uro pa res ne morem, zato sem svojo G takoj klicala!

Rekla je, da je to verjetno zaradi vnetja ( res me dol peče in srbi), da če bi bilo kaj nujnega, bi se pojavili še kakšni krči, vročina,... Rekla je, naj se pridem pokazat, da bom bolj mirna.

Strah me je punce, grem pa takoj ko bo mogoče na urgenco!

MarijaPo -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 13:08:53)

S tem se ni za hecat. Sploh ne, ce si noseca.
Jaz sem imela pogosto kri v urinu - ker sem imela pogosto vnetje mehurja.
Ce si nosec je to toliko bolj tvegano, ker lahko bakterijo zaidejo "v ta drugo cev" in napadejo zarodek.

Pojdi na urgenco.

Lorena -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 13:16:29)

Vem, da se ni za hecat in čimprej bom lahko, grem na urgenco!
To bo nekje po 15. uri.

Kako mi lahko pomagajo? S kakšnimi zdravili, ali kaj?
Saj ni rečeno, da bi ostala v bolnišnici,ne?

Eviii -> KRI v urinu!?! (27.9.2005 14:53:23)

to je pa res hudo, če se ne ukrepa pravošasno. TAKOJ domov in na pregled. jaz imam tudi malo eritrocitov v urinu, to pa zato, ker imam ledvične kamne, ki mi delajo probleme vsake tolko. me majo pod strogo kontrolo, moja osebna zdravnica, pa ginekolog in še urolog. ob najmanjših težavah takoj v laboratorij in potem se posvetujejo in odločijo. zaenkrat je vse ok, ker je tega bolj malo in je vse pod kontrolo. smo pa pripravljeni tudi na to, da bo mogoče treba pozimi kdaj poseči po kakih zdravilih (seveda samo pod kontrolo zdravnikov).
in še en nasvet vsem: PIJTE DOSTI TEKOČINE. tako imate manj verjetnosti za vnetja in da se ta razvijejo. najraje naravne sokove: limonada, sok sveže pomaranče in podobno. verjemte, da deluje!!!

kylie -> RE: KRI v urinu!?! (27.9.2005 18:16:46)

tudi jaz sem bila v isti situaciji, vnetje mehurja, stopnja  3 (stopnja 4 bolnica), bila v bolniški, mirovala, dobila ANTIBIOTIKE, čim več pila in mirovala. Tvoje in otrokovo zdravje je zdaj najvažnejše!
drži se!

Stran: [1]