madjanca -> RE: Klomifen (25.4.2018 16:06:49)
|
Allstar in katte.. zelo sem vesela, da sta iz mojih komentarjev razbrale, da zelim le dobro in popolnoma nic slabega. Katte, zal nisem vedela, da si s klomifenom ze srecala in ga poznas. Sedaj, ko sem spoznala delcek tvoje zgodbe mi je tocno jasno, zakaj ga zelis in te tudi razumem. Mogoce sem se malce narobe izrazala ampak zal sem ze bila prica debatam, ko so punce zelele klomifen le zato, ker so slisale, da je nekaterim uspelo z njim, brez da bi sploh vedele kaj klomifen je, kaj je njegova naloga in predvsem kako ga jemati. Tako kot je pac z vsemi hormonskimi zdravili. Sama sem dosti jemala Dabroston in imam doma zalogo, poleg pa imam navodila mojega ginekologa (koliko tablet na dan, kateri dan ciklusa, koliko dni zaporedoma itd.). Tudi ti ves, glede na to da si ze jemala klomifen, kako ga jemati.. ne moremo pa reci tega za eno dekle, ki prek neta kupi zdravilo in se z zdravnico o tem ne pomeni. In niti pod razno nisem na forumih, da bi se prickala. Trudim se tudi, da sem v razpravah nekonfliktna ter pozitivna in se bom trudila se naprej. Kot pravis, si klomifen dobila (mogoce pa je tvojo objavo videlo vec punc, ker smo s komentiranjem dvigale temo in se je s tem nasla ena, da ti pomaga ;) ). Drzim pesti, da bo uspesno in javi se kaj [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|