kalbo -> RE: Največja neprijetnost (29.9.2005 13:26:37)
|
:) V najini karieri bi bilo lahko že vse sorte, ker oba nisva imela ključev od najinih sob, Poleti sva pa kar v avtu. Zdaj, ko imava svoje stanovanje, spalnico in mali še ne more splezat iz postelje sem mislil, da sva že izven nevarnosti, pa sem se motil. Moja taščica je zadnjič prekosila samo sebe. Po navadi, ko je akcija čez dan, preventivno zakleneva vhodna vrata, zadnjič sva bila pa kar navsezgodaj zjutraj v elementu, pa nisva zaklenila vrat. Kdo bo pa koga pričakoval ob pol osmih zjutraj na vratih in to brez zvonca. Akcije je bilo ravno konec, ko slišim korake po hodniku in tisti pridušeni glas Martinnaaa....madona krucefiksnazaj mat kva delaš gor...mi šine skozi možgane...z ženko se pritajiva, mat nas pa še kar išče po stanovanju (vrata od spalnice so odprta, da slišiva malega). No končno ji potegne, da najbrš še spimo in se odpelje dol. Groza adrenalin na višku. :) Sam mat ni za zamerit, ker je malo počasne pameti, je mislila, da teh stvari pa res ne počnemo, zdaj ko je mali na svetu:)
|
|
|
|