Jetkarmak00 -> RE: pogovor o SS (3.2.2018 19:17:56)
|
Meni se zdi da se je potrebno pogovarjati, čeprav je težko. Moja kolegica je imela splav v 16 tednu mislim da.. Sicer ni bil spontani oziroma ne vem kam to spada (srce je nehalo biti). Mogla je v bolnico, vem da otroka ni želela videti.. vendar je pa res, da sem ji napisala da sem ji na voljo za pogovore ali karkoli.. če bo potrebovala.. vendar se mi zdi, da ji ni do tega, da je raje bolj sama.. Nič ne odgovarja na smse, mislim odgovarja zelo skromno..vse je bolj tako.. občutek imam da je raje sama ali da noče govoriti o tem. jaz pa jo tudi ''ne upam'' spraševat zdaj o tem.. mislim da bi bilo bolje, da se javi kakšna, ki je dala čez sama to izkušnjo, kaj ji je bilo všeč.. (ali da so jo ljudje spraševali in ji stali ob strani, ali se je raje umaknila v svoj način žalovanja..) Veliko je splavov res ogromno, vendar jaz sem mnenja, da se vse zgodi z nekim razlogom. Nič se ne naredi, če je vse vredu. Nekaj že pač ni bilo/ni vredu... ravno tako podpiram, da se ženska odloči za splav če ve da se bo rodil otrok z duševno motnjo ali DS ali katerokoli drugo motnjo. Imam sorodnico, in ne bi bila psihično pripravljena iti jaz čez vse to kar preživlja ona in tudi otrok...celo življenje.. skratka, splav je pogled z različnih perspektiv, vsekakor pa težka izkušnja, katero si sigurno ne želi nobena![sm=smiley13.gif]
|
|
|
|