LanaBB -> RE: Oktoberke 2018 (9.2.2018 15:20:29)
|
Drage punce, najprej čestitke vsem, ki ste v veselem pričakovanju. Jaz sem še trenutno v situaciji, ko nekako nevem pri čem točno sem. Pa bi prosila za vaše mnenje. Sama sem zelo neučakana. Z mojim sva se odočila, da začnema po novem letu delati na mali bebici. Načeloma sem imela cikle okoli 33 dni ampak 14.1. sem pa M dobila že 22. dan. Ker me že več kot teden dni špika po jajčnikih enkrat levem enkrat desnem podnevi, zvečer....prsa imam tako napeta vendar me ne bolijo...apetit imam bistveno boljsi pou ure za tem ko pojem bi zopet jedla, dobia sem male bele mozolcke po obrazu drugače jih skoraj nikoli nimam....pa se kolicina izcedka se mi je povečala....je brez vonja enako kot pri ovulaciji najbol pa to opazim zjutraj.... No to so mi znaki, ki sem jih zasledila in naj bi bili značilni za nosečnice....v nedeljo 4.2. sem naredila test (Baby check mini) in pokaal mi je tako zelo bledo črtico, Potem sem test naredila 8.2 torej včeraj in zopet zelo rahala črtica. Zdaj pa DILEMA.....bi imela lahko upanje, da nama je uspelo? Sem morda test naredila prehitro? Sedaj bom počakala na torek ko bo točno en mesec od M in Bom naredila test s Clerblue...ampak tole čakanje še par dni me ubija🙈
|
|
|
|