Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: spol otroka, ki ga pričakujete 23.12.2017 20:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Iz prve roke ti povem, da ne drži. V prvo sem zanosila z odnosom na ovulacijo in je bil fantek. Ker sem tudi sama brala o tem, sva poskusila nekaj dni pred ovulacijo, ki sem jo spremljala s testi. Zanosila sem z odnosom na 9. dan ciklusa, ovulacija je bila 5 dni kasneje - tudi UZ meritve so pokazale, da je bila ovulacija takrat. Verjemi, sem naštudirala v nulo vse skupaj - timing nima veze, lahko pa vplivaš z drugimi stvarmi. Preberi si na netu, predvsem angleške strani (ph..ipd).
|
|
|
|
RE: spol otroka, ki ga pričakujete 23.12.2017 20:35:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A ja, v drugo je bul tudi fantič :)
|
|
|
|
RE: spol otroka, ki ga pričakujete 26.12.2017 16:27:11
|
|
|
|
Jetkarmak00
|
Katastrofa, jaz sem vse to prebrala na internetu in še od G sem slišala naj bi bili moški spermiji y hitrejši ampak naj bi žibeli samo dva dni, ženski x pa dolgoživi in do 5 dni! Točno tako je pisalo! Verjamem ti, ampak kar ne morem verjeti.. To naj bi bil edini postopek ki ga znanost priznava da je potrjeno.. Kaj pa če ima tvoj fant samo spermije y? Baje tudi to obstaja? Kaj pa lahko še bolk vpliva na spol? Ko si napisala naj pogledam na internet.? Ravno gledam a ne najdem nič :((
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?