Dorotheia -> RE: Septemberke 2017 (27.6.2018 18:23:30)
|
Živjo punce! Lepo, da se javite. Torej 3.7. se potem vidimo ane?! [sm=smiley1.gif] Mi smo vredu. Smo bili tudi mi na oddihu za čez vikend, smo se zapeljali do BIH, malo izletkat, ima moj žahto dol. Luštno je bilo. Paše tudi tak odklop. Joj annnaa in me83, bi vama svetovala glede GH, pa žal ne znam. Jaz pri naši ne kompliciram več sploh. Ji že naša kosila dajem (ok, itak tudi delam, da je nekaj uravnoteženega in ne preveč začinjeno in to). In, njej se meša. Ona tko rada je. Saj ne poje zdaj enormno (tavelik je dosti več pojedel), ampak pač normalno. Prav uživa, ko je hrana. Se že oblizuje, ko vidi hrano in bohnedaj, da ji ne daš takoj, ker se krega. Hehe. Veliko raje je "tapravo" hrano, torej našo, kašic ji sploh ne delam več...razen, ko ji kaj z jogurtom zamešam recimo. Poje pa dejansko vse. Tudi čevapčiče sem ji že dala, so bili pa samo iz govejega mesa in nezačinjeni. Svinjine ji seveda še ne bom dala. Načeloma pa vse je. Prav balzam, ker tavelik mi trenutno spet nič pametnega noče jest. Ahhh... Meni ga je tudi sračkala na začetku, da mi ful ni hotela pit, pa sem ji ponujala vse. Vmes sem ji iz takega malega kozarčka dajala, pa je šlo. Zdaj mi tudi iz ene take flaške za pitje pije lepo. Spije pa glih tolk kot je žejna. Še zmerom ne pije veliko, ma mislim, da ima dovolj (dosti več, kot je na začetku). Pa seveda gledam, da ji dajem še juhe in sadje in tko, pa pomoje trenutno dosti tekočine dobi. Če ni žejna, mi kar ven pljuva vodo. Tako, da mislim, da očitno ne rabi, sicer bi pila. Naša tamala je zakon. Povsod ji je ok. Ful prilagodljiva, edino pač povsod hoče hitro iti na tla, kar je malo smotano če smo kje tko, ampak se znajdemo. Ne, ona je super. Meni ga tavelik spet sračka. Spet se grdo obnaša, odgovarja nazaj, dere nonstop, ne posluša nič. Tašči sem se danes prav zasmilila, ker nisem mogla nič narediti vmes, ker se mora vse okrog njega vrteti (pa nima veze, če ga ignoriram), da ga je vzela s sabo domov in ga pripelje zvečer. Totalno išče pozornost, pa probala sem vse....ne pomaga nič. On preprosto ne neha. Sem prav žalostna res. Pa vem, da bo potem spet kak teden vredu in potem spet kaos. Pa rada bi že nekaj naredila in nič. Se vsakič lepo pogovorim in mi obljubi, da se bo obnašal...a potem spet nič. Pa ve, da je to narobe. Sam reče. Pa še vedno nič. Joj, ko bi vedle, kolko ene negative je v takih dneh pri nas. Jaz se trudim biti mirna, u izi. Pa tudi to ne pomaga. En dan nas bodo izselili iz bloka. Zakaj je on tko glasen? Cel dan samo njegovo ime izgovarjam, ga mirim, mu govorim, da naj se tišje igra...pa nič...joj, utrujena sem od tega res. Tamale pa kot da jo ni. Jaz sploh ne vem, kako je ona lahko tko mirna ob vsem tem direndaju. Res prav kontra. Zdaj prav vem, zakaj sem rabila tolko časa, da sem se odločila za drugega otroka. Ahhhh....Skratka pestro. Aja, imamo tretji zobek, mislim, da je ravno danes pogledala zgornja leva enkica ven. Ta druga zgornja pa bo tudi te dni...vsak čas, se že skoraj vidi. Tako, da se počasi tudi tu dogaja. Hehe. Jaz imam glede spanja ful srečo, Naša pupa spi...celo noč. In ona, ko se zjutraj zbudi, počaka, da pridemo do nje. Ali pa mogoče še malo zakinka vmes. Kar tiho počaka. [sm=smiley36.gif] Faca je, res. Je pa čez dan ful v akciji, se plazi, kobaca, vstaja, se prestopa ob opori, vsakega malo. Lepo se igra (joj, res lepo, tavelik se nikoli ni tako igral). Super je. Posluša, ko ji govoriš, se "pogovarja" s tabo. Super je. Jaz pravim, da je že pocukrana. [sm=jezicek.gif] Šibam, dete vstalo, sem jo prej dala malo počivat, ker je bila utrujena (zdaj mi čez dan spi 2x - prvič ca. 2 urci in drugič okoli 1 ure, tako da je pridna). Uživajte in javite se še kaj!
|
|
|
|