Član123
|
Pozdravljene, kako ste kaj? Ja, lepo je, ko so z nami se atiji, a ne...cisto drugace se odvije dan. Tara9, tudi moja deklica je skos pri meni, nosit se pusti edino se atiju in mojima starsema, ker je veliko z njima, ravno zato, da ne bo tezav, ko jo bosta morala cuvati. Drugace pa je rada v druzbi, ampak le kot opazovalec. Ce jo kdo zacne ogovarjat, pa v jok in se stiskat k mamici. Rs so posrceni ti nasi dojencki. Dorotheia, si ze na vecerjah? Super. Jaz grem cez cca 2 tedna, tudi rabim ideje Moja tudi rada je kasice, ji moram dati se kaj drugega poleg zelenjave, jabolka in mesa. Jih pa obozuje, najbolj je jedla rdeco peso, jabolko in krompir. Pa res so dobre te njene kasice, sem s soparnikom res zadovoljna. Samo notri vrzem, pa je. Edino meso posebej kuham, potem pa zmiksam z zelenjavo. Sem ji pa skuhala govejo juhico, brez zacimb, in jo dala zamrznit kot ledke, ji jo dam v vsako kasico. Ima ful mineralov, pa se izboljsa okus kasic. Mi jej predlagala patronazna, pa seresdobro obnese. Juho sem sicer kuhala cel dan, ampak itak se samo kuha, ni nic dela z njo Je pa moje dete, odkar je na GH, dosti bolj zadovoljno in mi cez dan ful lepo spi, pa se poredila se je malo. Res rada je, tako lepo jo je gledat. Velikokrat ji dam vmes tudi kaksen koscek jabolka (kuhanega ali pecenega) ali pa pri meni poje kaksen korencek. Res je posrecena, pa se vedno se ful rada doji. Sem bila na zacetku v dilemi, ce nisem prehitro zacela z GH, pa sedaj vidim, da nisem. A ze gledate za poletni dopust? Ste pa hitre. No saj je prav, bolje sedaj kot potem, ko bo vse razprodano. Mi imamo moznost iti v hiso na Hrvasko, bova verjetno kar celopoletje tam preziveli. Komaj cakam, sigurno bo mala srecna, ker je ful rada v vodi. Kar joka, ko jo damo ven Uzivajte. Baje bo jutri soncek, komaj cakam. Sicer tole vreme ni ravno prijetno, so pa dnevi ze daljsi, tako da se lazje prezivi. Punce, ki imate primanjklaj spanja - drzite se. Kmalu bo minilo. Moja je sedaj zacela malo bolje spati ponoci, se manj doji. Sicer jo imam se vedno pri sebi, ker bolje spi, ampak se mi zdi, da se je zelo izboljsalo. Upam, da tko tudi ostane. Konec meseca imamo spet cepljenje, upam, da ji ne pokvari spanca.
|