bauko
|
Zivjo punce,kako relativen je cas...se pred kratkim so se dnevi vlekli,sedaj pa s polno paro sibajo dalje... No,ok,priznam,vmes med kaksnim jokom se trenutki vlecejo,ali pa ko noce zaspat,sicer pa sibajo. Moja tamajhna princeska je danes stara 14 dni,tavelika pa 4 leta! Pisem na telefonu (z otrockom v narocju) in tezko pogledam za nazaj,katera je pisala o neudobju. Morda bo pri tebi podobno...meni je bilo zadnjih par dni nosecnosti ful neudobno,v nedeljo sem se zjutraj peljala z avtom cca 20 min v eno smer-komaj,tako zelo je bilo neudobno. Za nazaj sem klicala mojega da je prisel pome,ker mi je bila ideja sedet v poziciji za voznjo nemogoca. No,ponoci pa so se zaceli popadki Ne vem,ce sem to ze omenila,ampak meni se trebuh niti ni kaj dosti spustil,mala pa je se na ctgju,ko sem ze imela orenk popadke,veselo rogovilila po trebuhu. Hjoj,nic vam ne zavidam tele vrocine...ceprav dojit in stiskat se z otrockom v tej vrocini je pa tudi kar izziv. Se en dobronameren nasvet-skuhajte si kaj za zalogo v zamrzovalniku. Tako zelo dobrodoslo je,ce lahko kdaj samo pogrejes. Kako ste kaj ostale mamice? Jaz sem ugotovila,da se kljub izboljsanju pojavijo ful krci,ce jem jajca. Prav kricala je prejle... tako so nezni ti nasi dojencki,ko so tako majckeni,a se vseeno veselim,da bomo dolocene stvari prerastli. Ritma mi se nimamo,je vsak dan drugacen,pa pri vas? Kako pa kaj rihtate tastarejse otroke,ce jih imate? Meni je vcasih tako tezko,ko je mala prilepljena name in imam tastarejso pred nosom,a se ne morem nic igrat z njo. Me je kar malo strah kako bo,ko bo ati sel nazaj v sluzbo in bomo same popoldne... Lp vsem
|