sitka mala
|
darja91,čestitke!!! No pa še moja zgodba. Prvi IVF uspešen, v LJ, punčka letos stara 3 leta. Drugi IVF neuspešen, brez celic. Pri tretjem še do punkcije nismo prišli, brez foliklov. V LJ se je konzilij odločil, da sem pri njih končala. Po besedah sester in zdravnikov naj bom vesela, da imam enega otroka. Takoj sem se naročila v MB, kjer sem imela 13.10. prvi pregled, konec decembra naj bi prišla na vrsto. Naj še povem, da imam neredne M, enkrat na 15 dni, enkrat 40 dni. In ta ciklus sem na sredini delala test za ovulacijo, ker mi je bilo slabo za znoret, krči, bolečine. Nazadnje zabeležena ovulacija je bila 21 dan, in še to samo 24 ur. No, delam test, pozitiven. Dobro, gremo v akcijo. Drugi dan isto, slabost, O test še vedno pozitiven. Tretji dan sem si pa rekla, pa naredi še test za nosečnost, če ti je tako slabo!! In glej ga zlomka, ... Si predstavljate moje presenečenje?? Naslednji dan sem naredila še CB, in isto +. In nekako sploh ne morem verjeti, da je po vseh negativnih mnenjih, in prikritih pogledih prav nama ratalo čisto spontano!! Se opravičujem za tako dolg post, upam pa, da bom kateri, ki je v podobni situaciji, dala upanje, da se tudi čudeži dogajajo!! In NE, ŠE VEDNO nekako ne verjamem, da se to dogaja!!
|