madejka -> RE: Aprilčki 2018 (6.9.2017 15:39:51)
|
Pozdravljene, anonimna S. tukaj. Že vedo vso okoli mene, ker sem na strogem mirovanju, tako da se ne skrivam več.... bo kar bo. Imela sem že dva UZja, enega za potrditev nosečnosti, ker sem vzgojiteljica v jaslih in so me dali na bolniško. Drugega zaradi krvavitve, ki pa hvala Bogu zaenkrat še ni nič pomenila. Moram pa strogo mirovat. Pa sladkor imam povišan, tako da grem jutri na ponovn odvzem krvi. Joj Clarita, me je kar stisnilo ob tvojem postu. [sm=smiley19.gif] Držim pesti, da se ti vse na dobro obrne! Tudi sama imam SS za sabo in nobeni ne privoščim te izkušnje več. Čuvaj se! Mamicadvehfantkov [sm=bravo.gif] lepo razliko boš imela. Takšno bi imeli tudi mi, če nam eden ne bi pobegnil. Zdaj bo pa skoraj še en edinček, ker sta fanta že tako velika. [sm=smiley36.gif] Ja, mene tudi ful napenja, kak dan bolj, drugič manj. Sem ugotovila, da je boljše, če po malem jem čez dan, pa nič stvari, ki napenjajo. In Donat sem si nabavila. Pa se mi je kar umirilo. Anonimna D. mene je tudi zdaj počasi nehalo na wc tiščat. Prej sem hodila na 15 min, podnevi in ponoči, zdaj se umirja. Pa pri nobeni nosečnosti nisem toliko hodila na wc. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|