Damuš -> RE: Spontani splav? (4.8.2017 21:12:46)
|
Lawyer, jaz mislim, da gre za zgodnji splav. Po moje ti niso merili beta hcg, ker jim tako zgodaj ne bi nič povedal ta podatek. V tem trenutku je pomembno samo to, ali se v maternici kaj vidi. In pri tebi se je. beta HCG merijo v primeru, da v maternici ni nič videti, test nosečnosti je pa pozitiven. To pomeni sum na IMN. Sem doživela 2x. Enkrat v 5. tednu enkrat pa v 7. tednu. Pri prvem SS (v 5. tednu) se je meni začelo bolečinami v trebuhu (kot M), ki so trajale cel dan. nadaljevalo pa se je z roza izcedkom, in nato s krvavimi kapljicami. Zelo malo vse skup. V enem dnevu niti ne za cel vložek. Takoj ko sem na hlačkah zagledala kri, sem poslala moža po test N. Ki pa je pokazal en velik debel minus. ker je bilo to prvič zame, sem seveda letela na urgenco. Danes bi ostala doma. Na urgenci so me pogledali z UZ, ker se v maternici ni nič videlo, pa so me zadržali - sum na IMN. test beta hcg je jasno pokazal, da nosečnosti ni več. No, drugič je bila večja panika, saj v maternici ni bilo videti nič /v 7. tednu bi se moralo že vse lepo videti(, testi so bili pa pozitivni (beta hcg 1700 se mi zdi, sem že pozabila). Spet bolnica in preverjanje beta hcg dokler niso videli, da se razpolavlja vsak dan. Me pa ne prvič ne drugič ni kaj posebej bolelo. tako da ni nujno, da bodo hudi krči. tako zgodaj je bolj podobno normalni menstruaciji. Jaz mislim, da gre pri tebi za zgodnji SS in glede na to, da so FS že negativni, niti ni treba delat panike, saj se bo očitno samo sčistilo (kar je velika sreča v tem nesrečnem slučaju). lahko pa čez kak dan še enkrat narediš CB ali pa kak drug test, da boš mirna.
|
|
|
|