tyrion
|
Živjo punce! Cel mesec me pomojem ni bilo, se opravičujem, delam na štirih koncih hkrati, potujem v tujino, neprestano sem levo-desno...hkrati pa se redim, kot da bo konec sveta. Osem kilogramov v treh mesecih. Jem samo škrobnate stvari in cukr. Je možno, da nisem imela povišanega sladkorja ob zadnjem pregledu v osmem tednu, ko so mi tudi vzeli kri? Za toksoplazmozo sem vprašala (negativna, groza), nič pa nisem vprašala glede cukra - a ti oni javijo, če je kritičen? V glavnem, imela sem posvet na genetski, smo samo naredili družinsko drevo in ugotovili, da ne bomo prišli daleč, dva dni kasneje oziroma 10 dni nazaj pa sem imela še NS pri Pušenjaku. Bilo je tako ganljivo, ko sem ga (kar nekako imam občutek, da je on) videla na ekranu. Nuhalna super, skupaj s hormoni 1:5000, kar pri moji starosti ni zanemarljiva cifra. Presrečna sem. Sem rekla materi, da je to prva otrokova petica :) Naslednji pregled z urinom imam 25.9., vsaj tako mi piše v materinski. Spomin imam luknjav kot švicarski sir, zadnjič sem "izgubila" napotnico za NS in sem prišla z nakracano številko napotnice na kuverti na ginekologijo. Vsi so se mi smejali, ker sem se še butnila v polico v čakalnici, pa potem vse skupaj še enkrat pustila v čakalnici--groza. No, napotnico sem isti dan "našla" pripeto z magnetom na hladilniku. Spim super sedaj, ko je dež - edino hrbet me daje. Včeraj sem prenesla vsa oblačila, ki so mi premajhna, na podstrešje, in se mi je očitno nekaj pretegnilo. Velika sem že za orehovo dvojno omaro, kam bo še vse šlo, si ne upam misliti. Važno, da bitjece raste :) Priporočam se za vabilo v skupino, pred mesecem nisem prejela nič. Hvala!
|