ambigua -> RE: Marcevke 2018 (19.8.2017 17:05:56)
|
Počasi prihajam k sebi, še mi je slabo in občasno bruham, ampak v službi mi je kar ok, se zamotim. Najhuje je med 2. in 6. uro zjutraj, takrat ponavadi ne spim, ampak mi je slabo in sedim, pa gledam TV, dokler ne bruham, potem pa nekako gre. Se pa res težko spravim na šiht in iz šihta (vožnja). Popoldne po par ur odšnofam, proti večeru se pa lotim gospodinjstva in vrta za kakšno urico bolj u easy. Otrokom je bilo treba povedat bolj zgodaj, kot sem mislila, ker sta me spraševala, če sem bolna in sta bila zaskrbljena. Pa sta zelo lepo sprejela novico. Tašča pa je že vedela od začetka, ker je videla, kako mi je slabo in se je spomnila, da je bilo tudi pri prvih dveh ista zgodba... Mojo mamo je novica vrgla čisto iz tira, ampak kolikor jo poznam, bo spremenila menje, ko bo otrok enkrat tu (potem bo itak najboljša ideja, da imamo še 3. vnuka zanjo, da ga bo razvajala preko vseh razumnih meja, kar je pač naloga babic). Pa imam že načrt adaptacije hiše (ki sva jo seveda ravno adaptirala... oz. počasi zaključevala adaptacijo)... Imam tudi že datum za biopsijo horionskih resic, laboratorijski izvidi in UZ pa so bili kot se šika. Najboljša novica pa je, da se tudi mož že skoraj malo pogovarja z mano [sm=smiley36.gif] Tako da sem trenutno kar zadovoljna, še sreča, da nosečnost traja 9 mesecev, da se lahko malo pripraviš.
|
|
|
|