Anonimen -> RE: II pričakujemo JULIJA 2017 (20.7.2017 15:02:30)
|
Allstar ja,najverjetneje je uspelo ravno zato,ker sem bila že čisto vdana 'v usodo' in sem samo čakala,da pride dan d za IUI[sm=smiley1.gif] Tudi,ko sva začela delat na drugem otročku,sem bila na začetku čisto neobremenjena,nama je sigurno zato uspelo v prvem poskusu. Sedaj,ko je pa za mano ta splav,imam pa v podzavesti skos strah,da kaj,če se zopet ponovi,pa še tako zelo si želiva,da nama uspe,da pomoje že zaradi tega ne rata. Imam občutek,da bo sedaj spet dolgo trajalo,kot v prvo. Je bilo to,da nama je uspelo drugič v prvem poskusu kar prelepo,da bi bilo res[sm=smiley13.gif],midva se očitno vsakič prav morava matrat. Ampak dokler je želja po otročku tako močna,kot je,je ravno to tisto,kar nas spodbuja,da vsak mesec poskušamo znova in znova in ne odnehamo. In sem prepričana,da bo tudi za vse nas kmalu posijal sonček[sm=smiley1.gif] Kako ste pa kaj drugače punce? Ste sicer potrpežljive,ko se bližajo dnevi,ko ne pričakujete ?[sm=hudicek1.gif] Ali katero kaj matra,da bi naredila kakšen testek že prej? Vsem želim lep in ne prevroč preostanek dneva. Anonimna
|
|
|
|