|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   poškodba hrbtenice-zdrobljeno vretence
26.9.2005 18:44:21   
Anonimen
Živjo!!

Glede na to, da se je mojemu to nardilo, me zanima, če ima katera izkušnje s tem.. Kako zgleda zdravljenje, koliko časa..??? Glede na to, da nekih konkretnih informacij še nismo dobili, me zanima, če katera kaj ve..

prosim za pomoč, kr bom kmalu znorela..

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: poškodba hrbtenice-zdrobljeno vretence
26.9.2005 18:58:50   
Sibil_
Ne vem sicer iz kje si, ampak v vsakem primeru svetujem tvojemu dragemu naj gre v Valdoltro, ker je daleč najboljši center za kosti in hrbtenico v Sloveniji.user posted image
LP pa upam, da se čimprej pozdravi,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2005 19:33:17   
Anonimen
nameravamo tudi v valdoltro na pregled po bivanju v bolnici..

a ima mogoče še katera kakšne izkušnje??

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 13:03:47   
Pajaca

Z zdrobljenim ne, s počenim pa. Mela sestra 2 počeni vretenci 7 let nazaj. Bilo je kar hudo, sploh ker so ji takoj rekli, naj za eno leto prekine s šolo, da pač bo prehudo za njo. No nekak je je ratal. Je pa mela celo leto fizioterapije, pa preglede, pa vse živo. Pa šla je v šolo za pravilno držo, kjer te naučijo kako se sedi, dviguje.... ma vse to. Pa polno nejev je dobila.... nesme dvigovati težkih stvari, ne sme se več ukvarjati s določenimi športi, pri katerih so močni sunki in možnosti padcev (bordanje).

Rečmo tko, trajalo je kakšno leto ali dve, da je normalno začela spet početi stvari kot prej. Sam.... normalno za tiste k jo poznajo..... doma je jokala in stokala čim se je prenapela, masirale smo jo na vse načine..... Že sedaj ve, da bo mogla nosečnost preležat. So omejitve ni kaj. Vem, da jo še vedno boli, da jo matra vreme, da če mora biti dolgo za knjigo ali mizo (še študira) je čist polomljena.......

Ni lahko. Pa le počeno je.....

Bo pa tale poškodba zahtevala ful od tebe, ne sam od moža. Nekaj časa boš sama za vse in ti bo težko in lahko znoriš...... iiii, dala skoz lani. Pa če te kaj zanima piši na privat, vseh res ne zanima kako in kaj smo čez dajal pozimi.

Tko da držte se, pa pejte v Valdoltro. Z moje strani same pohvale, so fantu tko uštimal nogo da je noro.... se še sami čudijo kakšen čudež jim je uspel. Sam težko se zraven pride, pa dolgo se čaka na njih..... se pa splača mal počakat pa it k njim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2005 14:40:16   
Pupica
Mal več povej...jaz sem namreč neky časa bla tut v KC na travmi(na obeh in novi in stari) pa ti lahko povem kolk časa so kej bli pri nas bolniki z takimi poškodbami,...Pa ali ima gips...pa kateri vretenc je zdrobljen, pa če ima kaj posledic(ima kakšne nevrološke izpade....)Piši mi privat, če slučajno ne bom zasledila tvojega odgovora.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2005 12:32:53   
Anonimen
Kako pa se mu je to zgodilo? Če nisem preveč radovedna, seveda......user posted image

(odgovor članu Pupica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nakupovanje prek spleta
Splet.Ka

Kaj za dojenčke in malčke bi najraje kupovali preko spleta?

igrače (56%)

oblačila (18%)

plenice + vse za previjanje (19%)

ostalo kozmetiko (6%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!