kvin -> Zaposlitev v vrtcu (24.4.2017 11:59:31)
|
Mene pa zanima, kako dobiti zaposlitev v vrtcu z izobrazbo pomočnica vzgojiteljice brez strokovnega izpita? Čakati, da se bo na Zavodu za zaposlovanje odprlo delovno mesto v vrtcu za pomočnico vzgojiteljice in se prijaviti ter nato ne dobiti delovnega mesta mi je dovolj. Glede na to, da je voluntersko pripravništvo ukinjeno - še vedno pa potrebujem strokovni izpit, ki ga lahko opravljam le tako, da najprej opravljam "pripravništvo" v vrtcu in se z njimi zmenim, da me prijavijo na strokovni izpit, me zanima, kako ste vi dobili službo v vrtcu? Gledala sem en razpis, na katerega se mora prijaviti vrtec, ampak razpis ne velja za pomočnike vzgojiteljev ... Kakšne so vaše izkušnje in predlogi? Rada bi vsaj dobila strokovni izpit, če me v določenem vrtcu že ne bi zaposlili, pa bi vsaj lahko iskala službo v drugih vrtcih, z že narejenim strokovnim izpitom. Verjetno imaš z opravljenim strokovnim izpitom več možnosti za zaposlitev kot pa brez njega. Kje je tista vstopna točka? Za vse odgovore in nasvete vam bom zelo hvaležna. :)
|
|
|
|