Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
Pozdravljene. Lahko še mene na seznamček dodate in v zeleno pobarvate . Danes zjutraj zagledali . To je najin 4krog imava pa že 1otroka . Čestitke vsem , za vse ki pa še čakate pa držim pesti da čimprej uspe .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
Najprej čestitke vsem nosečkam! Čudovito nosečnost vam želim!!
Moja M je včeraj prišla, tako, da me lahko obarvate rdeče. 1.6. imava prvi posvet v neplodnostni ambulanti. Sploh ne vem kaj naj pričakujem...
Nisem preveč razočarana, ker se mi zdaj toliko dogaja... intenzivno sem začela športat, 2x tedensko hodim k osebnemu trenerju, laufam, igram odbojko na mivki. Vsak dan sem aktivna.
Čestitke vsem nosečkam! Midva sva nekaj dni nazaj dobila rezultate spermiograma. Sem napisala podatke Pušenjaku in pravi, da nekatere vrednosti niso najbolj ok in da priporoča pregled pri andrologu. Sva bila kar malo v šoku, ker sva bila 100%, da bo vse ok. Zanima me, če katera ve ali je androlog samo v LJ in MB, koliko je čakalna doba in kako zgleda pregled?
Častitke vsem ! bejbibu, žal mi je Upam, da bodo ugotovili, kaj je narobe in da bo naslednjič OK.
Pri meni zaenkrat še belina, sicer se se začela volčja lakota, ki je ponavadi znak M, a pustimo se presenetiti. Merjenje BT pa mi tudi ne pomaga, ker sem staknila neko virizo in imam že tako povišano temperaturo.
Moja M je prišla točno kot ura, je bila pa čudna, šibka in je trajala le dobra dva dni, tretji dan je bil le še rjav izcedek. Testa nisem delala, mi je pa vse skupaj čudno in mogoče ga bom čez kakšen dan naredila, ker mi ni jasno, kaj je ta mesec, saj vedno kak močno krvavim 5 do 6 dni. Čakam če se bo še kaj vlilo.
Čeprav je tema že zastarela se vseeno oglašam, sicer nisem sodelolovala v vaših postih, sem pa vas občasno pogledala. Tudi mi smo v mesecu maju dočakali plusek. Nosečke, a boste klepetale v kakšni temi(npr. Februarke 2018)?