Damuš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veronique A daj nehaj Jaz sem zdaj videla 2x samo vrečko na uy, notri pa prazno, potem se je pa samo vlilo in je res izgledalo vse normalno. Takrat prvič pa je tudi bil mali res mini ampak se je tako jasno vse videlo, da še imam zdaj včasih vse to pred očmi, ne privoščim nobenemu tega Ha ha ha se strinjam, res upam, da se bom kmalu ukvarjala s takimi težavami, ne pa da menjavam wc papir, ker ima roza rožice in me malo kap vsakič, ko grem na wc Veronique, a to na Uz si videla dete al v živo? Jaz na srečo pri nobenem SS še nisem bila na pregledu, da bi lahko karkoli videla, si predstavljam, da je težje, če že vidiš dete na UZ in srček in vse, potem pa se sreča konča. Pri drugi N, se je itak končalo že po enem tednu, v tretji sem pa tudi slutila, da bo neki narobe, tako da sem samo čakala. Pri drugi, ko sem bila v 7. tednu, in ko se v maternici ni nič videlo, so me v bolnici ful spraševali, če je bilo kako tkivo in kako je izgledalo in vse. In to dva dni. Jaz pa vse kar sem lahko rekla je bilo, da je padla ena kepa sluzi ven. In pol so mi razložili, da je bilo to to (posteljica in detece). Lej, še sreča, da tega nisem vedela takrat. No kasneje, ko je bilo kompaktno tkivo, za dlan veliko (mene je skor kap, ko sem to zagledala), sem jaz mislila, da je to posteljica, pa me je razsvetlila G, da ne, da je to v teh tednih še tako majhno, da se ne vidi. Da je bil le "odlitek maternice - maternične stene - pač obloga no. Punce hvala vam za pozitivne misli. Allstar, a veš da sem tudi sama pomislila na to. ker prvi UZ v prvi nosečnosti je bil ful smešen. Sem gledala tisto slikco tam gor in itak si čist napačno razložila kaj je kaj. Še sreča mi je G. vse razložila. zdaj se bo pa res že videlo lepo ja. Pa v končni fazi, sej kaj pa je narobe s tako poznim pregledom? (razen čakanja seveda ). Če gre kaj narobe, itak nimajo kaj nardit, pa če grem 10x prej na pregled.
|