Allstar
|
Zdravo po daljšem času ! Tudi jaz se kar najdem v vajinih zapisih, sem podobnega karatkterja, trme in vztrajnosti, ampak na tem področjo mi to nič ne pomaga, na žalost . Tako, da upam da vseeno nekak uspe, ker se bom težko sprijaznila, da ne bi imela nobenega. Ampak saj bo, 1x bo že . Kar se pa moških tiče, bi jih pa večino najraje močno prizemljila. Ne vem kaj si mislijo in kako lahko njihov ego tako "udarja" ven. Hvalabogu, da moj ni tak in da je brez problema šel na razne raziskave, ampak imam pa v bližini kar nekaj moških, ki še na spermiogram nočejo it in delajo iz tega big deal. 1x morajo v eni sobi zapreti oči, pomisliti na "nekaj lepega" (oz. prižgati telefon in se povezati na internet) in delati kar so večinoma redno delali od najstniških let naprej. In to je za znoret hudo. Ko mora pa ženska skozi 1001 pregled, ki btw niso neboleči, skozi psihične borbe vsak mesec (nekateri moški se zavedajo in upajo skupaj z žensko, so redki in vseeno občutijo 80% manj pričakovanja, pritiska in čakanja), da ne govorim po vsakem upanja polnem postopku, v "neznane sobe", kjer ji več oseb preiskuje njene intimne predele, ne samo na daleč ampak tudi fizično, itd....to je pa normalno. To pa tako ali tako ni nič takega, gre pač na pregled. In se obenem sploh ne zaveda kako hudo je njenemu moškemu, ki mora res dati vsak atom energije in truda od sebe, da si ga zdrka v eni neznani sobi, oz. če mu je res nevzdržno hudo, lahko vse to opravi doma in pelje na kliniko! Oooooo, me pa res znajo razkurit egoistični moški! Se opravičujem za ta malo daljši "izbruh", pokažite ga svojemu dragemu, ko/če bo imel pomisleke glede oddaje semena. Punce, se sploh zavedate, kako močne smo mi in kaj vse lahko prenesemo? Ravno danes zjutraj, mi je mimo priletel zapis: ŠE SREČA, DA ŽENSKE ROJEVAMO, DRUGAČE NE BI NIKOLI RAZUMELE MOŠKIH, KAKO SE POČUTIJO, KO SO PREHLAJENI. In prav resničen je. Pa lep dan vsem
|