SU -> RE: Sekundarna neplodnost (2.3.2017 10:48:34)
|
Zdravo. Pri meni gre tudi za sek. neplodnost. Midva pa sva si skoz zelela 3, celo 4 otročke... Dva sta "uspela" skoraj v prvo, za 3.pa sva odlašala in odlašala in ko sva se končno odločila, da bi začela delat na tem, ni in ni uspelo... To se vleče, seveda z malimi presledki, ko sva obupala ali sem imela zdr.težave, že nekje 5 let!! Vmes sem bila na pregledu za prehodnost jajcevodov, mož je imel pr.sperme, imela pa sem tudi laparoskopijo. Sicer, za leta, normalni izvidi-malce vse upočasnjeno, a glede tega ni večjih ovir. Pri nama, po mojem, nagajajo ciste, ki se mi nenehno pojavljajo... [sm=smiley6.gif] Zdaj sem nabavila O test Maybe Baby, da vidim, če imam sploh ovulacije... bi se, žal, znala bližat že letom, ko se bliža menopavza (malo pred 40)... Zdaj sem/sva se vsaj skulirala in nimam/nimava le to v glavi... Če bi želela 100% zanosit, bi morala naprej na postopke, za kar se pa nisem odločila-glede na to, da imava že 2 zdrava škrata doma! Bomo videli... če bo uspelo-bo... sicer sem pa vesela, da prejšnje 2krat nisem imela večjih težav! Želim, da bi vama uspelo predno boš morala čez zoprne postopke! Lp
|
|
|
|