Damuš -> RE: II pričakujemo FEBRUARJA 2017 (13.2.2017 13:34:33)
|
Pozdravljene! Po dolgem času se vam spet pridružujem. In danes sem najsrečnejši človek na svetu. Resno! Pa ne, ker bi na testu zagledala [sm=rozacrtici.gif], ampak zato, ker sem zagledala 1 samo črtico. Ja saj vem ... malo skregano z logiko, glede na to v kateri temi pišem. Ampak ... zadnje 3 dni sem bila že 100% prepričana da sem noseča (nisva aktivno delala na tem). Problem pa je, da sem imela prejšnji teden še terapije, ki bi hudo škodile nosečnosti oz.plodu. 2 dni sem jokala kot dež. Pa bolj sem preučevala znake, bolj sem bila sigurna v nosečnost (vrtoglavica, 3 dni slabost cel dan, boleče dojke - koga pa še bolijo dojke pred M tako, da ponoči ne more spati zaradi tega, prosim lepo - jaz se tega spomnim samo iz prve nosečnosti). Pa še M je glede na moje redne cikluse zamujala (je pa res, da se mi je zdelo, da sem imela O kasneje - sem ravno takrat prebolevala gripo z 39,9 vročine in res nisem preverjala s testi). Ampak danes mi je padel kamen s srca - dobila sem prve zametke M, pa še do testa sem se KONČNO dokopala in je negativen. Tako da zaenkrat samo navijam, se vam bom pa pridružila naslednji mesec pri čakanju. Aja, vsem ki ste zagledale [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] pa želim, da srečno pridete do tja, kjer boste držale svoje štručke v naročju.
|
|
|
|