Shana86 -> RE: II pričakujemo JANUARJA 2017 (13.1.2017 14:29:44)
|
Zdravo punce! Tudi jaz se vam po dolgem času spet pridružujem. Sprva samo kot navijačica. Da se malo predstavim: stara sem 30 let, mamica dveh frajerk, starejša bo kmalu 3 leta, mlajša pa 13 mesecev. Tudi jaz sem dala že marsikaj skozi, za prvo sva se trudila 20 ciklov, potem laparoskopija in histeroskopija, odkrita in odstranjena obsežna endometrioza in majhna pregrada. Na srečo sem takoj naslednji mesec zanosila, sicer bi šla po 3 mesecih na ivf. Drugič sem zanosila hitro, cca v treh mesecih, vendar na drugem pregledu v 11. tednu ni bilo več srčka - abrazija. Tretjič pa sem zanosila z metodo pazi po 1. M po abraziji. Tako da sem sprobala že kar nekaj variant zanositve [sm=smiley36.gif] Zdaj sem 13 mesecev po drugem porodu. Vedno sem govorila, da bom imela 4 otroke, a me je po 2. minilo [sm=jezicek.gif] Zdaj pa so se posledice poroda skoraj pozdravile, dojim ne več, hormoni so se umirili, deklici končno malo več spita in želja po [sm=duda.gif] je iz meseca v mesec večja... Uglavnem se veselim klepetanja, spodbujanja, jamranja in navijam za vsako od vas [sm=bravo.gif]
|
|
|
|