maja2014
|
Joj, se opravičujem za zmedo Sedaj je seznamček urejen, sem pa najbrž katero izpustila, za kar se opravičujem in vas prosim, da se pofočkate, tako da vas dodam. Tako, 1. pregled je za mano Danes sem spoznala majhno, majhno pikico, ki živi pod mojim srčkom Se vidi vrečkica, rumenjaček in plodek...sem pa šele v 6. tednu in mi je zato moja G priporočala, naj se vrnem čez 14 dni, da ponovno naredimo UZ, da se prepričamo, da je vse redu, da takrat naredimo laboratorijske preiskave in takrat odpremo materinsko knjižico. Ker jo ne odpirajo načeloma pred 10. tednom, ker se še ne ve, kako in kaj bo. Sem dobila 3 slikice Hrana in slabost; slabo mi je bilo do nekaj dni nazaj, ampak to bolj po obrokih Malček zjutraj, malček čez dan....minimalno, nič hujšega. O, ja, jeda pa bi; najbolj zvečer Spol-jaz sem vedela za 1. in 2., da bosta fantka...ne vem; pač čutila sem. Zdaj pa imam občutek, da sva končno naredila težko pričakovano punčko Če bo pa še en fantina, ga bomo seveda ravno tako veseli Bova pa vnukice imela Napetost, ja....tudi jaz imam občutek, da sem že v ne vem kateremu mesecu Je pa fino to, ker delam od doma in lahko grem s tamalim spat, če res ne zdržim več...
|