Linch -> RE: Septemberke 201 (18.9.2017 22:14:32)
|
Nosečkama vso srečo, naj se začne odvijat in naj bo, kot si želita! :) Aja, Me83, meni so dali malo umetnih popadkov, ampak čisto na koncu, ko so mi moji malo ponehali zaradi epiduralne, ki sem jo vzela res skoraj na koncu .. joj ko se spominjam poroda, mi je tako lepo, lahko bi takoj še enkrat ... tudi vama želim podobno izkušnjo! :) Mi se pa lepo cartamo, patronažna pravi da lepo rastemo, vse je okej :) Mala počasi lepo vzpostavlja red na tri ure, ima sicer obdbja ko se zbudi večkrat, predvsem ponoči rada malo postoka in ne zaspi, čeprav ni lačna ampak minimano, se nimam še kaj pritoževat.. Seveda tudi naša ve, da je najleše kakat v svežo pleničko [sm=smiley36.gif] Ko se dojiva pa tako zelo boli, sploh ko začne sesati, potem je bolje.. imate kak nasvet, poleg nastavkov? S čim si pa pomagate, če je bradavica ranjena? Imam lanolin, malo je bolje :) V porodnišnici mi je malo krvavela bradavica, pa mi je sestra dala blazinico Nursicare, noro super so, ve katera če se jih dobi v lekarni? Tudi meni manjka idej, sploh za kosilo, čeprav zaenkrat še nimam kakšnih posebnih odpovedi hrani, razen kar je že znano, da naj ne jemo (svinjina, čokolada ...) Ve katera kako je z jabolki? Zdaj si kuham kompot, ampak bi rada sveže jedla... Najbrž bom poskusila, pa bomo videli, kako bo pasalo mali :)
|
|
|
|