Jtjj
|
Uau koliko nas je. Super! Upam, da bomo vse uspešno pričakale september 2017. Priznam, mene je kar malo strah... Že pri prvi N, me je iz pregleda v pregled skrbelo a je vse ok, zdaj pa spet. Pred leti me je G kar malo prestrašila glede mojega ginekološko zdravstvenega stanja in se strahu kar ne morem znebiti. Žal... Včeraj sem na spodnjicah opazila kar veliko rjavega izcedka v katerega je bila pomešana tudi sveža kri. Sem klicala na urgenco (tako mi je naročila sestra v gin. ambulanti, če bi do česa prišlo) in so me napotili kar v porodnišnico. Pregled je bil bp. edino sluznica je nekoliko občutljivejša in naj bi to bilo zaradi tega. Z maternico je vse ok, vidi se, da se notri nekaj dogaja <3, ampak mehurčka še ni videti, ker je prezgodaj. Tako da, ufff, nekoliko pomirjena. Je pa kar paniko ko to zagledaš. Grem zdaj vsakič z malo strahu na wc. Noseča sem torej drugič in vse čutim x10 bolj kot v prvi nosečnosti. Prsi so že za vsaj 1/2 številke večje kot prej, noro boleče, vsake toliko me v bradavicah prav zaskeli. Da ne govorim o napihnjenem in napetem trebuhu. Mislim da sem bila pri prvem takšna proti koncu četrtega meseca. moj škratek mi govori "mamica je balonček". Ojej... upam, da me ne razkrinka prehitro. Njemu bi povedala čim kasneje, da ne bo predolgo čakal. Kdaj pa ve mislite, kdaj je najbolje povedati, bratcem/sestricam. Za seznam... po zadnji M in glede na dolžino ciklusa... po izračunu v programu na RR imam rok 30.9.2017. Prvi pregled 20.2.2017. Še skoraj cel mesec... Upam, da hitro mine in vidimo našo pikico. Aja, še ena zadevica, morebiti za kakšno debato. Vem, da ni važno katerega spola je/bo otrok, pa vendar... Poznate tisti občutek, ki te oblije in veš kaj nosiš v sebi? Tako se pri prvem nisem zmotila, kljub temu da je NS pokazala da nosim punčko, je potem morfologija razkrila in potrdila to kar sem jaz v sebi čutila, da ima naše bitjece nekaj več med nogami. :) V prvo sem vedela takoj, ko sem naredila test. Ne znam razložiti. Ne želja... ampak tisto ko enostavno veš. Tokrat pa so mešani občutki.. nekoliko bolj se nagibam k temu da bo punčka, ampak tudi pomislim kdaj da zna pa biti fantek... Kaj pa če sta dva?! Ha ha ha... po moje me kap zadane :) Kakorkoli, naj zrastejo in se popolno razvijejo tile naši mali (trenutno še) vesoljčki :) Lep večer vsem skupaj ;)
|