Tara9 -> RE: Septemberke 2017 (23.5.2017 10:56:14)
|
Oj hoj, srecnosrce no vidiš, potem je v vsaki stvari nekaj dobrega. Boš pa manj kilogramčkov imela, kar tudi ni slabo, pa še dobro papaš praviš, tko da evo, sreča v nesreči [sm=smiley36.gif]. Jaz sem se tudi navadila na bolj zdrav način prehranjevanja. Na začetku sem ful pogrešala bel kruh in peciva pa krompir, itd., zdaj so mi pa zdrave različice prav dobre in se super tudi počutim. Na koncu bom pa še vesela, če se kaj manj zredim kot prvič [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Polonca fb skupina obstaja, ampak ne vem katera izmed punc dodaja (sama namreč nisem v skupini). Če se ti da pobrskaj kar nekaj strani nazaj, kjer je bilo govora o tem, tam piše komu se moraš javit. bincii a za sladkorni test imaš že napotnico oziroma ti je že rekla, kdaj naj greš? Mene ni nič poslala, naslednji pregled imam pri polnih 27.tednih čez 1 mesec. Mi se še nič ne pripravljamo. Sva edino v fazi beljenja stanovanja, tako da sva pač tudi otroško sobico pobelila, ampak drugače pa nič konkretno. Konec junija in začetek julija gremo na dopust, potem sem pa rekla, da bom začela. Sicer pa je dela maj kot prvič. Voziček, posteljico in previjalno imamo, cunje so na podstrešju jih je potrebno oprat in sortirat, potem pa še kozmetika. Drugače pa mislim, da imamo vse od prve. Kaj pa ostale, ste že začele oz kdaj boste? Paše tale sonček a ne? Prav težko sedim v pisarni. Lepo bodite
|
|
|
|