annnaa -> RE: Septemberke 2017 (4.4.2017 13:17:26)
|
Član123, mi smo imeli pri prvi pralne pleničke. Čez dan in ko smo bili doma. Ponoči in ko smo šle vozičkat in kofetkat, je imela navadne pleničke. Nekje do 9-10 meseca so mi bile top, potem pa, ko je začela urnk jest gosto hrano, pa ni bilo več za nikamor. Začele so ogabno smrdeti tudi če se je samo polulala. Drekci so so še bolj smotani. Ko se dojijo je drekec "fajni" in rumen, ne smrdi in ni neki kompakten. Potem je pa druga zgodba. Sva potem rekla, da se tega ne greva več. Smo bili pa v času, ko smo jih uporabljali celo tako zagreti, da sva iskala kamp ob morju, ki ima pralni stroj, da smo uporabljali pralne pleničke tudi na morju. Se nama je dalo to it, hihi. Fajn je, da sta oba za to. Pri nama je zdaj malo problem, ker moj dragi pravi, da jih prodava, jaz bi jih pa vseeno uporabljala za doma tudi pri drugem otroku, dokler ne bojo spet začele smrdeti. Ga bom probala prepričati. Bella, črni vozički se res najbrž hitro zagrejejo, ampak išči takega, da ima košara "okno z mrežo", da se lahko prezrači. Da je na hrbtni strani vozička oziroma tam kjer ima dojenček glavico, če me razumeš. Naš, bebe confort high trek košara jo ima.
|
|
|
|