malinabanana -> RE: Septemberke 2017 (9.3.2017 13:27:39)
|
Pozdravljene punce, če nimate nič proti, bi se vam pridružila. PDP po nuhalni imam 12.9.2017, po zadnji M pa 16.9.2017. Če bo vse ok, bo to najin tretji otrok. Doma imava že dva fanta, stara 11 let in 8 let. Verjetno se najstarejša nosečnica tu[sm=smiley36.gif]. V maju bom 41. Rezultati NS so bili super, tudi moja G je bila navdušena kako zelo se je verjetnost popravila z DHT. No, kljub temu grem na AC, naročena sem 31.3. Leta so vseeno zelo pomemben dejavnik. Povedala niseva še nobenemu, ve ste prve :) V zadnjih treh letih sem imela 2 spontana splava, zato se tudi zdaj še ne upava veseliti. Še vedno mi je zelo slabo. Včasih tudi ponoči ne morem spati ker mi je tok slabo. Slabo mi je ko jem, in ko ne jem. Prebava je popolnoma prenehala delovati, ampak to sem tudi v prejšnjih nosečnostih imela težave. Imam pa tudi nosečniški diabetes, vrednost 5,2 na tešče. Moja G je naredila cel halo in sem že naročena v ambulanti za diabetes. No, toliko od mene za prvič. Pred leti sem bila precej aktivna tu na RR, zdaj sem pa odprla novi profil, ravno zato ker nočem, da se še razve. Lep dan vsem [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|