Kinder123 -> RE: Septemberke 2017 (25.2.2017 8:10:24)
|
Drugače bom pa tudi jaz tu ostala. Ne bom sla na FB. A tam se jih je pa ze toliko nabralo..uuh. Pa se se bodo, po nohalni. Jaz sem sredina sep., pa imam nohalno sele cez 10 dni. Nisem vidla svoje pikice ze skoraj 1 mesec. In to je kar dolga,.. vsaj na začetku ko neveš kaj se dogaja. Glede krvi ki sem jo dala 1. je bilo 5.2, sedaj v 2. pa 5.1. Gin.me je poslal le na eno izobraževanje glede sladkorne in napravico bom dobila za merjenje. Ponavadi nisem imela problemov s tem. Sem zjutri jedla normalno, pa še sadje in mi je pokazalo tudi 3.6, ali okoli 4. Pa dobr, bomo videli. To me ne skrbi tok. Glede imen imam že nekaj časa izbran za fanta in punčko. 😀 Samo upam da ga ne bo kdo med bližnjimi uporabil. 🙄 Sem pa tudi prebolela toksiplazmo al kaj je že. Tako da naj me nebi skrbel glede pršuta, salam oz. mačkov. Sedaj sem tudi končno izvedela svojo krvno skupino. Zanimivo! 😀 Mal sem jo raziskala glede hrane, kaj naj bi mi najbolj odgovarjal in kaj sploh ne. To bi morali zvedeti že ob rojstvu. No punce, lep vikend vam želim in srečno vseeem. 🍀🌷🌸
|
|
|
|