SleepingBeauty -> RE: Septemberke 2017 (5.2.2017 6:47:01)
|
Dobro jutro punce [sm=smiley1.gif] sem kar nekaj časa premišljevala ali bi se vam pridružila ali ne [sm=zmeden.gif] bolj zaradi strahu kot kaj drugega. to je moja druga nosečnost, zal se je prva zaključila v 19 tednu. sedaj pa sem noseča točno 10 tednov. In mislim, da sem med starejšimi nosečkamimed vami, vsaj tak občutek imam [sm=smiley36.gif] no sej tolk stara spet nisem, ravno dopolnila 32 let. drugače pa moram priznati, da tale nosečnost ni ravno lahka. poleg celodnevnih slabosti, bolečih prsi in obveznih injekcij, sem popolnoma brez energije in tečna kot da bi se sam satan naselil vame. Moj dragi se mi strašno smili [sm=smiley36.gif] ubistvu sem se odločila vam pridružit, ker sem ravno zasledila, da je govora o NS. Punce ne preveč razmišljat in pojdite na ta pregled. S pregledom ne škodujete otroku a lahko vam pove veliko in še več. Jaz si bom nuhalno v prejšnji nosečnosti zapomnila za vedno. Bila je čudovita izkušnja....., do trenutka ko so mi povedali kaj se dogaja z mojim otročkom. Zato vam resnično polagam na srce, iz lastnih izkušenj govorim, pojdite na NS in ne razmišljajte preveč.
|
|
|
|