Sanja. -> RE: avgustke 2017 (12.12.2016 10:00:42)
|
Pri meni so se začeli pojavljati glavoboli (ki jih v prvi n. ni bilo), rahla slabost čez cel dan, boleče prsi (to imam že od vsega začetka) in pa čisto sem brez apetita. [sm=smiley13.gif] Na trenutke mi sicer zelooo zapaše kaj sladkega ali pa kaka druga hrana, ki ni ravno hrana, vse ostalo pa pojem ravno toliko, da nekaj spravim v sebe... ampak saj bo čez par tednov druga zgodba [sm=smiley36.gif] V prvi n. sem se do konca zredila za cca 20 kg [sm=zz_redface.png] morem sedaj delat na tem, da ne bo toliko [sm=smiley1.gif] Jutri imam ponovno UZ in verjetno dobim tudi datum za prvi redni pregled...po mojih izračunih je PDP 10.8., ampak bom morala še počakati nekaj časa na ''uradnega'' od zdravnice, ker verjetno mi ga ne bo jutri določila. Glede izbočenega trebuha pa pri meni ničesar ne opazim...vsaj ne še, mogoče čez kak teden [sm=smiley1.gif] Me pa zanima še nekaj in sicer glede nuhalne...ta se dela v 13. tednu, če se prav spomnim? Koliko prej se je sploh potrebno naročiti? Imate s katero zdravnico še posebej dobre izkušnje? Prvič sem bila v Domžalah pri dr, Strahovi, ki je meni osebno bila super, sem pa sedaj slišala tudi izredne pohvale od zdravnic iz Velenja ter SG...še katera?- sprašujem, ker mi je bližje tu, kot v Domžalah [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|