Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpis otroka v 1. razred OŠ in podružnica 15.11.2016 16:06:22
|
|
|
|
Dashenka
|
Nihče te ne more prisilit, da prepišeš otroka na drugo šolo, pa čeprav je podružnična. Razen v izjemnih primerih, ko se vključi v CSD (hudi disciplinski problemi....), med katere pa seveda vaša selitev ne sodi
|
|
|
|
RE: vpis otroka v 1. razred OŠ in podružnica 16.11.2016 7:35:26
|
|
|
|
vrtnica81
|
hvala dashenka. sem bila v skrbeh, da bi šola to naredila brez moje privolitve, ker se full borijo za to podružnično šolo oz. so jo letos adaptirali, dobili sredstva iz ministrstva (za 5 prvošolčkov, na šoli skupno 30 otrok) in sedaj se z vsemi kriplji borijo, da upravičijo to početje.
|
|
|
|
RE: vpis otroka v 1. razred OŠ in podružnica 16.11.2016 18:27:22
|
|
|
|
Stanislava_
|
In zakaj si tako čisto proti šoli? V kraj si se preselila, ti paše, šola pa ne?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?