tamala86 -> RE: II pričakujemo DECEMBRA 2016 (7.12.2016 10:07:37)
|
Živjo punce, jaz še zmeraj navijam za vse [sm=smiley1.gif]. Tiste, ki ste ta mesec že dobile M, želim same + v naslednjem mesecu, ostalim pa ta mesec same[sm=rozacrtici.gif]. Pri meni je žal en dvojček šel...[sm=smiley19.gif]...v nedeljo sem imela rjav izcedek. letim na urgenco, kjer me sestra pošlje domov, češ, da ni nujno, ker ne krvavim...kljub temu, da sem ji rekla, da je po IVF, prej 3 neuspele nosečnosti in tudi v zadnji sem krvavela v 8. tednu...besna kot ris sem šla domov...in vsa panična seveda. Kličem Reševo v ponedeljek, sem šla takoj na kontrolo...in en zarodek se lepo razvija, drugi je zastal v rasti in nehal mu biti srček. [sm=smiley19.gif] Čisto sem bila fertik...kljub začetnemu šoku, sva se obeh veselila...sedaj samo upam, da bo ta dovolj močan, da ostane...naša borka pravim [sm=smiley36.gif]. Vseeno, samo, da bo vse ok. Kontrolo imam jutri pri svojem G...6.1. imam nuhalno, na dvojni hormonski pa ne moreva it, ker je odmrl zarodek še zmeraj tam...poskušam biti optimistična, da bo vse ok! mora bit... Vam pa res želim, da vam čimprej uspe...vsem!!! Lep dan [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|