XXYY
|
Živjo tudi od mene! Naj povem še jaz svoje mnenje, kako je bilo pri nas! Jaz sem vedno rekla, ko bom noseča, bom zihr vprašala kaj bo, da vem. No, in zdaj smo noseči 28 tednov, me pa bolj zanima da je z mojim vse vredu, ker sem morala hoditi ogkromno na preglede zaradi mojega srca in na genetsko svetovanje zaradi fantovega slabšega sluha (60% slabo sliši). In takrat sva rekla, ma naj bo karkoli samo, da bo zdrav in živ. Ko sva pa z mojim šla skupaj na pregled (v 22 T.), naju je g. vprašala če želiva izvedeti spol. Pa sva rekla, da ne. Ampak jaz sem malo hotela, da pove. No in pol sm jaz takrat rekla, saj bo zihr fant, ker sem imela tak občutek (ne vem zakaj, ampak sem mislila da bo fant) in g. pravi, da glih lulčka ne vidi in da bove pogledale na naslednjem pregledu. Na naslednjem pregledu pa spet pravi, da ne vidi lulčka. Poznam dva primera. Eni kolegici je g. rekla, da bo 90% punčka. Oni so nakupili skoraj vse v roza barvi. Na koncu pa rodi fantka, kakšen šok je bil to za njo in njenega moža. Potem pri drugi kolegici je pa rekla, da bo imela fantka. Oni so pa bolj kupovali v modri barvi. A rodila je punčko. Ker pr punčki je tko, g. lahko vidi da je lulček a v resnici je pa mogoče tam glih popkovnica in da se vidi da je lulček. Ne vem, no. To hočem povedat, da ni 100%, da ti g. napove spol. Najbolje se prepričaš potem, ko se rodi, saj takrat ni važno ali je punčka ali fantek, samo da je z njim vse vredu. To so želje vsake mamice. Mene je malo firbec matru, če se slučajno motim glede fantka. Očitno se, ampak bomo videli potem, ko prikuka na ta naš svet. Se ne obremenjujem kaj preveč katerega spola bo. Če bo punčka bo vredu, če bo fant bo pa tudi vredu. Sam da bo ZDRAVO. Zdaj sem se pa razpisala. Uživajte!
|