diamantina -> RE: Osamljena nosecka (31.10.2016 7:42:37)
|
Si se ravnokar preselila v nov kraj? Si v službi? Doma v bloku ali v hiši? Mogoče se odpraviš na kakšno telovadbo za nosečnice, če ti to dopuščajo finance in če imaš prevoz oz. možnost do tja prit. Morda spoznaš tam kakšno sotrpinko. Pri meni je pa tako, sicer sem malenkost starejša od tebe, imam pa kar nekaj prijateljic, pa premalo časa za njih. Se trudim it na kakšen čaj/kavo, za rojstne dneve se vedno spomnim, takrat gremo na kakšno tortico, ampak poleg vsakodnevnih obveznosti mi zmanjka časa. Imam mogoče srečo, da imam prijateljice, ki so v skoraj enaki godlji, kot sem jaz, in prav tako nimajo časa ne vem kolk zdaj hodit na čvek, ker imamo vse vsaj enega otroka, pa še službo, hišo ... pri meni je še ta problem, da skrbim še za bolj staro taščo in še nekaj drugih stvari. Jaz si npr. raje vzamem več časa za družino, ker smo res malokrat vsi skupaj. Če si v novem kraju boš zagotovo kmalu našla mogoče kakšno sonosečko ali pa vsaj potem pri vozičkanju kakšno mamico. Ko boš dala otroka v vrtec, bo tudi tam kar nekaj mamic pripravljenih it kdaj na kavico. Verjetno si boš po porodniški začela iskat službo, tako da boš imela manj prostega časa, kot zdaj.
|
|
|
|